Udgivet i

Bliv klædt på til golf

courtney cook 2ZzA13od IE unsplash - Bliv klædt på til golf

Skal du ud at spille golf for første gang? Så er du måske i tvivl om, hvilket golftøj du skal have på, så du blender godt ind med de andre golfspillere. Det er ikke rart at skille sig ud, når du er på en golfbane og skal afprøve din nye sport. Det giver lidt mere selvtillid at være klædt på efter forskrifterne. Her kan du se, hvordan du bliver klædt godt på til golf.

Golfbanens standard

Der kan være forskel på, hvad du skal være iført af golftøj på de forskellige golfbaner. Du bør derfor undersøge dette, inden du tager afsted. Men med vores anbefalinger går du sjældent galt i byen.

Overdelen

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du have en poloshirt med en krave på. Der er golfbaner, som ikke accepterer en almindelig T-shirt.

Underdelen

Både mænd og kvinder kan være iført golfshorts eller golfbukser. Kvinder har dog en ekstra mulighed, da de også kan bære en golfnederdel. Mange steder må du ikke komme i fodboldshorts, jeans, leggins og lignende.

Sko

Golfsko er et godt valg i forhold til almindelige løbesko, da de hjælper dig til at få et stabiliseret sving og en bedre komfort i løbet af dagen. Du kan få golfsko med metal- eller gummipigge. Det er ikke alle golfbaner, der godtager metalpigge.

Overtøj

Når det er køligt, kan du have brug for en form for overtøj. Der findes både golfveste og golfjakker, der fuldender det rigtige golflook. Vær opmærksom på at det ikke altid er tilladt at have hættetrøjer, almindelige jakker m.m. på.