Udgivet i

Er du vild med vand? Læs med her

brett jordan xq4PvLaMkL8 unsplash - Er du vild med vand? Læs med her

Hvad end du er rutineret sejler eller helt ny inden for bådverdenen, så er der en del ting, du skal have styr på, når du begiver dig ud på en sejltur – uanset om det er med sejl eller motor. Inden båden kommer i vandet, er der klargøringsprocessen, som er med til at sikre, at sejlsæsonen bliver god. Trænger båden til ny bundmaling? Skal reb og tovværk skifte ud, eller er det tid til nye redningsveste? Tiden gennem vinteren inden selve bådsæsonen er oplagt til at få styr på sådanne detaljer.

Hos Boatlab.dk finder du foruden sikkerhedsudstyr som redningsveste, nødlyd og førstehjælpskasser også reservedele til motoren og andre sliddele på båden. En hel sæson i saltvand er hård ved alle både, og derfor er det nødvendigt, at alle dele bliver gået efter og skiftet ud, hvis det er nødvendigt.

Når først båden er i vandet, er det bare om at vente på en solrig sommerdag med vind i sejlene.

Udstyr til vandsport

Er du en ægte vandhund? Herhjemme i Danmark er vi eksperter i dyrke mange forskellige sportsgrene foruden sejlads. Måske har du selv været på et SUP board, et par vandski, i en kajak eller på et windsurfboard? På vandet er der masser af sjove aktiviteter som både børn og voksne kan få glæde af.

Hos boatlab.dk finder du alt hvad sejlerhjertet begærer – og heriblandt også masser af udstyr til sjov og ballade, når båden ligger for anker. Så er du på udkig efter bådudstyr til speedbåden, sejlskibet eller til din vand-hobbies, så er webshoppen det rigtige sted at kigge hen.