Udgivet i

Gode råd til køb af en løvsuger

pexels marta dzedyshko 3302465 - Gode råd til køb af en løvsuger

Efterårsblade er smukke, men de kan også være irriterende og tidskrævende at fjerne fra din have eller din indkørsel. Måske drømmer du om at finde en mere overskuelig måde at fjerne blade på? Så findes der rent faktisk en løsning på dit problem. 

Hvis du ikke er vild med tanken om at bruge din weekend på at rive blade, er det i stedet på tide, at du overvejer at købe en løvsuger. Selvfølgelig er det altid en god idé også at have en rive.

Men med en kraftig løvsuger kan du fjerne blade på bedste vis og endda andet haveaffald såsom små pinde og kviste og så videre. Her finder du gode råd til, hvordan du finder den bedste løvsuger for dig.

Overvej dine behov

Først skal du tage et kig på din specifikke situation. Hvor stor er din have eller din indkørsel, og hvor mange blade skal du fjerne hvert år? Hvor følsom er du, når der kommer til støj? Og hvor stramt er dit budget? 

Det er vigtigt, at du stiller dig selv disse spørgsmål. Du bør nemlig nøje overveje dine specifikke behov for at finde den rigtige løvsuger til dig og din græsplæne. Gør du ikke det, kan du hurtigt ende med en model, som du slet ikke bliver glad for i længden.

Kig på de forskellige typer

Der findes flere forskellige modeller på markedet. Dette er en fordel, da du herved kan vælge den løvsuger, du foretrækker. 

Du kan eksempelvis finde større modeller, der er brugbare, når det kommer til opsamling af blade i store parker eller på fodboldbaner. Derudover finder du mindre løvsugere, der især er god til private haver og indkørsler.