Udgivet i

Indret hjemmet med smarte og funktionelle magneter

magneter

Magneter er geniale og smarte, og så er de samtidig et fantastisk stykke værktøj, som gør det muligt at hænge ting op mange forskellige steder. Magneter kan bruges til opslagstavlen, til små kroge, til børnenes tegninger og til alle dine små huskesedler.

Hos Elektronik Lavpris kan du finde lige præcis den magnet, du står og mangler. Uanset hvilket formål magneten skal have. Umiddelbart har alle magneter det samme formål, alligevel findes der mange variationer, som gør brugen af magneter lidt mere spændende og sjove. Det kan være de smarte magneter med dyr eller bogstaver, som kan bruges for at stimulere børnenes fantasi og indlæring. Men det kan også være magneter, som er i stand til at holde tuscherne til den skrivevenlige opslagstavle fast, eller magneter som kan bruges til at holde styr på familiens travle kalender.

Brug magneterne på en kreativ og anderledes måde

Magneter er ikke bare en kedelig og praktisk måde, hvorpå du kan hænge alle dine små huskesedler op på. Med det smarte magnetbånd og magnetfolie, kan I selv lave jeres helt egne personlige magneter. Har du børn kan du for eksempel lade dem tegne på krympeplast, hvor I bagefter limer små magneter på den lille illustration. På denne måde kan I lave jeres egne unikke magneter, som vil holde sig flotte i mange år. Og så er det et dejligt minde at kunne se tilbage på, når børnene er blevet store.

Med magnetfolie, magnet tuscher, magnet klæbebånd og mange flere, behøver det slet ikke at være så kedeligt at bruge magneter.

Køb magneter her og hold styr på børnenes tegninger, indkøbslister og hvad du ellers har hængende på opslagstavlen.