Udvalgte billede Ressourcer - Ressourcer

Ressourcer

Dette er et år, hvor det handler om at blive den bedste udgave af dig selv. Gør-det-selv-hobbies er ikke så populære som sport, udendørs-aktiviteter eller gaming, men de kan være både meget interessante og produktive.   

Lad os dykke ned i de bedste gør-det-selv-hobbies i 2019.

Hand Lettering

Udvalgte billede Ressourcer Hand Lettering 1024x492 - Ressourcer

Lad dine kreative designs guide dig gennem processen i at lave smukke bogstaver og fonte. Denne hobby handler om at lade din kreative side skabe originale fonte, hvilket er perfekt til at signere dine øvrige gør-det-selv-projekter.

Origami

Udvalgte billede Ressourcer Origami 1024x492 - Ressourcer

Forvandl et stykke papir til et kunstværk. Origami er en kunstart, hvor der fokuseres på at lave figurer og dyr med papir som det eneste materiale. Ved at lave en skulptur går man på opdagelse i sine kreative sanser.

Origami er ikke blot en billig hobby, da vi kun har brug for papir, men også en meget produktiv en af slagsen. 

Blomster-arrangement

Udvalgte billede Ressourcer Blomster arrangement 1024x492 - Ressourcer

Lær hvordan, du giver liv til et rum ved at placere de rigtige blomster på det rigtige sted. Blomster-arrangement handler om at skabe en base og placere blomsterne i en specifik rækkefølge.

At kombinere forskellige blomster til en flot dekoration er ikke bare benzin til den kreative motor, men det viser os samtidig, hvordan vi kan lave de bedste dekorationer med blomster.

Bagning og kagedekorering

Udvalgte billede Ressourcer Bagning og kagedekorering 1024x492 - Ressourcer

At bage en kage er enkelt, men at bruge din kreative side til at kreere noget originalt og smukt kræver en del gør-det-selv-snilde. Bagning og kagedekorering er to sider af samme hobby og en måde til at få en dessert til at ligne et kunstværk. Gør-det-selv handler ikke blot om at lave møbler eller fikse noget, det er også en måde at udtrykke os selv ved at gøre noget, vi nyder og elsker at gøre.