Udgivet i

Smukke ALGAN-håndklæder til dit badeværelse

jared rice PibraWHb4h8 unsplash - Smukke ALGAN-håndklæder til dit badeværelse

Har du i sinde at ændre stilen eller forny badeværelset, skal du helt sikkert tage et kig på ALGAN håndklæder. Håndklæderne kommer fra et dansk brand, men bomulden dyrkes i Tyrkiet, hvorefter de håndvæves. ALGAN-håndklæderne er helt unikke og får dit badeværelse til at skille sig positivt ud.

Håndvævet tekstilproduktion

Vi kender alle til håndklæderne, vi kan købe i diverse interiørbutikker. Med tiden bliver de efter mange vaske, tørre og ru, og det er pludselig ikke så behageligt at tørre sig efter et bad. Dette er ikke tilfældet med ALGAN-håndklæder. Virksomheden er stiftet af Ömür Algan, der er bosat i Odense. Han har rødder i Tyrkiet og landets tekstilproduktion, der er kendt for sine store trævæve, hvor alle produkter håndvæves manuelt. Det betyder, at håndklæderne er produceret omhyggeligt og med stort fokus på kvalitet.

En unik kvalitet

ALGAN-håndklæderne fås i forskellige designs. Du kan blandt andet få glæde af håndklæder, badehåndklæder og gæstehåndklæder, som er en del af serien med tyrkiske hamamhåndklæder. Håndklæderne fås i forskellige mønstre og afdæmpede farver, såsom gule, blå og grøn, men også helt enkle i hvid og grå. Farverne består desuden efter vask, så du kan have glæde af de flotte orientalske diamantmønstre og farver i mange år frem. Foruden design er de ganske lette, og så er de hurtigtørrende, så de er ideelle at medbringe på rejser eller en tur til stranden. Udskifter du dine gamle og tørre håndklæder med ALGAN-håndklæder, får du et helt unikt design og udtryk på dit badeværelse, der ganske sikkert adskiller sig fra naboens.