Ansvarsfraskrivelse for forlaget-fingerprint.dk

Ansvarsfraskrivelse for forlaget-fingerprint.dk

Hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål til ansvarsfraskrivelse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected].

Alle oplysninger på dette websted offentliggøres i god tro og kun til generel informationsformål. Forlaget Fingerprint garanterer ikke, at disse oplysninger er fuldstændige, pålidelige og nøjagtige. Enhver handling, du træffer mod de oplysninger, du finder på dette websted (forlaget-fingerprint.dk), er strengt på din egen risiko. er ikke ansvarlig for tab og / eller skader i forbindelse med brugen af ​​vores websted.

Fra vores websted kan du besøge andre websteder ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne sider. Selvom vi stræber efter kun at levere kvalitetslink til nyttige og etiske websteder, har vi ingen kontrol over indholdet og arten af ​​disse websteder. Disse links til andre websteder indebærer ikke en anbefaling for alt indhold, der findes på disse sider. Webstedsejere og indhold kan ændres uden varsel og kan forekomme, før vi har mulighed for at fjerne et link, der kan være “dårligt”.

Vær også opmærksom på, at når du forlader vores websted, kan andre websteder have forskellige privatlivspolitikker og vilkår, som er uden for vores kontrol. Sørg for at kontrollere fortrolighedspolitikkerne på disse websteder såvel som deres “Servicevilkår”, før du udøver nogen forretning eller uploader oplysninger.

Samtykke

Ved at bruge vores websted accepterer du hermed vores ansvarsfraskrivelse og accepterer dets betingelser.

Opdatering

Skulle vi opdatere, ændre eller foretage ændringer i dette dokument, vil disse ændringer blive fremhævet her.