Udgivet i

3 gode gaver til sommerbørn

pexels mikhail nilov 9207533 - 3 gode gaver til sommerbørn

Sommerbørn er de heldigste. Det er der, alt det fede udendørslegetøj udkommer. Ethvert barn bliver lykkelig af at pakke et vandgevær op. Men børn forbliver jo som bekendt ikke børn for altid. Måske har du en fødselsdag lige om hjørnet, hvor fødselaren er et lidt ældre sommerbarn, du altid har givet vandgeværer, men nu savner inspiration til den næste gave.

 

Disc golf

Hvis den kommende fødselar er glad for udendørsliv og sport, bør du kigge mod nye og populære, udendørs sportsgrene. Køb disc golf, hvis du vil åbne fødselarens øjne for en sjov sportsgren, der kombinerer den barnlige leg fra en frisbee, blandet med præcisionen som golf kræver.

 

For at komme i gang med disc golf, behøver man egentlig kun en oversigt over lokale disc golfbaner, og en god basisfrisbee. Hvis sporten bider fast, kan du år efter år, udvide fødselarens arsenal, med nye, specialdesignede frisbee’s.

 

Skateboard

Skateboardet har fået et blakket ry at tilhøre bøllerne på skaterbanen. Det er langt fra virkeligheden. At blive god til skateboard kræver, at man øver sig i timevis. Det er en aktivitet der hele tiden inviterer brugeren til at øve sig bare en time mere, for der er altid et fedt trick, man kan lære.

 

Køber du en persons første skateboard, bør du også købe en styrthjelm, da et skateboard med garanti vil byde på mange møder med asfalten.

 

Bolde

Bolde er en klassisk gave, da de findes i tusindvis af former. En god bold er en sikker gave til en rigtig sportsnørd, men det kan også være gaven der inspirerer fødselaren til samle en ny sport op. Hvis du ikke vil være kedelig, men i stedet ’den skøre onkel’, kan du købe bolde, man ikke ser mange af. Det kan være bolde som amerikanske fodbolde eller baseball-bolde

Udgivet i

Fordele ved en løvsuger

anthony lee zZ G8iQOwa8 unsplash - Fordele ved en løvsuger

Når det bliver efterår, vil bladene begynde at falde af træerne. Hvis du har en have, så ved du, at det kan være et stort projekt at få fjernet alle bladene fra din have eller din gårdsplads. Men rent faktisk behøver det slet ikke at være så besværligt.

Der findes nemlig et smart og praktisk redskab, der hjælper dig med hurtigt at få fjernet alle bladene. Her tænker vi selvfølgelig på en løvsuger. Der er rigtig mange fordele ved en løvsuger, så du kan overveje, om det skal være dit næste køb. Se stort udvalg af løvsugere hos Primusdanmark.dk.

Spar tid og kræfter

En løvsuger gør arbejdet med at rydde bladene fra din græsplæne let som en leg. Du vil derfor ikke længere skulle bruge en masse tid på at fjerne blade. I stedet kan du bruge tiden på andre ting i din have, eller hvad du nu ellers har lyst til. Desuden sparer du også en masse kræfter på denne måde.

Passer på dit græs

Din græsplæne kan være sart. Hvis du bruger meget tid på at passe godt på den, vil du selvfølgelig ikke bruge en rive til at fjerne bladene. Det kan nemlig hurtigt ødelægge din græsplæne. Her er en løvsuger et rigtig godt valg, da den er yderst skånsom for græsset.

Kan bruges til andet end blade

Når det kommer til rod i haven, er døde blade ofte kun halvdelen af ​​historien. Kviste og pinde samt sten og grus er også meget almindelige ting, du kan finde i din have. Disse ting er ikke bare grimme, men de kan ydermere give problemer, når du skal klippe din græsplæne. Rigtig mange løvsugere kan sagtens hjælpe med disse ting, hvis du gerne vil have dem fjernet.

Udgivet i

Gør havearbejdet nemmere med højbede

filip urban ffJ8Qa0VQU0 unsplash - Gør havearbejdet nemmere med højbede

Går du med tanker om at gøre din terrasse eller have ekstra hyggelig og fyldt med planter næste forår? En nem, flot og overskuelig måde at gøre det på er med højbede, og du finder et stort udvalg hos Grönfeld.

Skaber udendørs hygge

Én ting er at have en have eller, en terrasse eller en altan, noget andet er at gøre den hyggelig, så du og familien har lyst til at tilbringe tid derude til solbadning, grillaftener og måske en drink en sen sommeraften. En måde at gøre det på er med planter af forskellige slags. Hvilken plante er din favorit? Uanset om det er grønne planter eller planter med blomster, så kan det være en god idé med et højbed. Hos Gönfeld har de et stort udvalg af højbede i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde den, der falder bedst i din smag, og den som passer bedst til de planter, du påtænker at have deri.

Vedligeholdelsesfrie højbede

Mange vælger at lave bede i jorden, men når du vælger et højbed, gør du det langt nemmere for dig selv. Grönfeld giver dig mulighed for vedligeholdelsesfrie højbede, så det er overskueligt at holde dem. Derudover er det fordelagtigt for din krop, at planterne kommer lidt op i en højde, så du ikke skal bukke dig for langt ned, når du laver havearbejde. Er du uheldig at have problemer med snegle i haven, er et højbed også en ideel løsning, så du slipper for hele tiden at skulle fjerne dem med dine hænder. Der er vist ingen tvivl om, at højbede har mange fordele, så klik ind og se de mange muligheder hos Grönfeld.

Udgivet i

Cannondale mountainbike til cykelentusiasten

daniel frank UwvGAmVeQ1I unsplash - Cannondale mountainbike til cykelentusiasten

Er du helt vild med de snoede stier, skovbunden og fart over feltet? Hos bikein.dk finder du cannondale mtb, som har færdigheder og kvaliteter helt uden sammenligning. Er du på udkig efter en mountainbike, er det helt sikkert Cannondale, du skal investere i. 

Frihed i skoven

Er du allerede en sublim rytter på en mountainbike? Kribler det i benene for at komme i skoven på de snoede og smalle stier og de stejle bakker, så snart du har mulighed for det? Måske er du medlem af en klub, hvor I kører sammen i grupper, måske mødes du med en kammerat og bruger tid sammen i skoven på de tohjulede, eller måske nyder du at fræse afsted alene i de grønne omgivelser? Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at det er sundt at køre mountainbike, og at det kræver teknik og kræfter. For at få det optimale ud af det, er det vigtigt med en god mountainbike, og her er der ingen tvivl om, at en Cannondale mountainbike er det optimale valg. 

Specialister inden for cykelverdenen

Hos bikein.dk finder du et stort udvalg af Cannondale mountainbikes, og de er mest kendt for deres modeller, som har lefty forgaflen. Cannondale er en af de førende producenter i verden inden for især mountainbikes og racercykler, så der er ingen tvivl om, at det er høj kvalitet, du får i en Cannondale mountainbike. Modsat andre producenter, så koncentrerer de sig stadig om at udvikle deres aluminium rammer, som forbedrer køreegenskaberne, minimerer vægten og generelt bare giver en glimrende køreevne. Lyder det som noget for dig, skal du endelig besøge bikein.dk og finde din favoritmountainbike.

Udgivet i

Har du set de unikke bambusborde til terrassen?

maksim shutov  YZmLkUg EI unsplash - Har du set de unikke bambusborde til terrassen?

Trænger dine havemøbler til en udskiftning? Ved du præcis, hvilke du skal have fat i, eller er du på udkig efter inspiration? Kig forbi NorthByNorth, hvor du kan finde et bambus bord og alle andre møbler, du skal bruge til terrassen.

Vietnamesisk håndværk

Når uret skal en time frem, er det, som bekendt, også tid til, at havemøblerne skal frem. Måske røg dine havemøbler ud sidste år efter flere års brug og slid, så du har brug for nye nu, eller måske trænger du bare til noget andet at se på end dine nuværende havemøbler. Uanset hvad, så bør du tage et kig forbi NorthByNorth, de har nemlig alt i bambusmøbler. Designerne bag har været mere end 10 år i Vietnam, og det har betydet, at de først og fremmest kender landet godt, men det betyder også, at de har lært træsorten bambus at kende rigtig godt. Faktisk så godt, at de har helt styr på dens potentiale, kvalitet og holdbarhed. Det udnytter de til fulde, når de designer bambusmøblerne, og så bliver de håndlavet i Vietnam med stor omhyggelighed.

Flere størrelser

Mangler du både stol og bord til din terrasse? NorthByNorth har det hele. Skal det være et spisebord, kan du finde dem i forskellige mål, så I kan samles flere omkring til hygge. Er det i stedet et loungebord, du er på udkig efter, hvor I kan nyde sommerens sol? Du kan også finde miniborde, som er oplagte at stille ved siden af solsengen til en drink eller måske en bog, du er i fuld gang med. Se de flotte bambusborde hos NorthByNorth!

Udgivet i

En cykelhandler for alle

bogdan dada yoxSzcRuGzU unsplash - En cykelhandler for alle

Har du brug for en ny cykel? Skal den være splinterny, eller må den gerne være brugt? Mangler du tilbehør til din cykel? Uanset hvad du mangler, så finder du det helt sikkert hos Bikes4sale.dk, som er den cykelhandler, du altid kan regne med. 

Nye og brugte til alle aldre

Har du haft den samme cykel i mange år, så den efter mange kilometer i hjulene snart trænger til en udskiftning? Eller vil du måske bare forkæle dig selv med en ny cykel? Bikes4sale er en cykelhandler, der holder til i Skagen, men du finder dem også som webshop. At de ligger i Skagen betyder ikke, at det er en cykelhandler kun for skagboer. Deres webshop gør det nemlig muligt, at du kan sidde alle steder i landet, og skulle du finde din drømmecykel på webshoppen, bringer de den gerne ud til dig. Dét er service! For Bikes4sale handler det ikke om høje priser, men i stedet skal både kvalitet og service være helt i top, og det gælder, uanset om du køber en splinterny cykel eller en brugt. 

Både køb og leje i Skagen

Hos Bikes4sale finder du et stort udvalg af både cykler og tilbehør. Er det en særlig slags cykel, du er på udkig efter, er der stor sandsynlighed for, at du finder den hos Bikes4sale. De har nemlig både elcykler, dame- og herrecykler, citybikes, mountainbikes og børnecykler. Der er altså noget for alle og enhver. Er du ikke interesseret i at købe en cykel? Er du på ferie i Skagen, har du også mulighed for at leje en cykel til ganske overkommelige priser. Hop ind på bikes4sale.dk og find din nye cykel!

Udgivet i

Gør campingferien bedre med praktisk tilbehør

steve halama   DMS6 yKzg unsplash - Gør campingferien bedre med praktisk tilbehør

Er det første gang, at du skal på campingferie, er det rart at være forberedt, så du får en optimal ferie. Foruden at du skal have styr på køkkengrej, tøj, toilettasken med videre, findes der faktisk tilbehør til campingvogne, der forsøder campinglivet. Det kan du læse mere om lige her.

Lækkert med en tagluge

Fiamma tagluger er gode at have, da de sørger for, at du får mere lys i din campingvogn, så det er rart at opholde sig indendørs.

Derudover er de formidable til udluftning, så der ikke hænger en tung luft i campingvognen hele dagen. Luften kan hurtig blive tung, når du har sovet eller, hvis det er en varm dag.

Få let adgang til campingvognen

Uanset om det er for at hjælpe dig selv eller på grund af mindre børn, er det en fordel, at du anskaffer dig trappetrin til din campingvogn. Der er typisk højt op og ned, når du skal ud og ind af din campingvogn, hvorfor trappetrin vil lette adgangen til vognen for alle.

Slip for skidt og snavs med en dørmåtte

En dørmåtte er ikke ligefrem den første ting, som nye campister tænker på at medbringe. Ikke desto mindre er en dørmåtte meget anvendelig, da det aldrig er til at forudsige vejret. Med en dørmåtte kan du slippe for at få en masse skidt og snavs ind i selve campingvognen.

Husk fluesmækkeren på turen

Endnu en pragtfuld ting, at have med på en campingferie, er en fluesmækker. Det kan nemlig sikre dig en god søvn, når fluerne er på spil.

Udgivet i

Støvletter, der kan holde dig varm

melanie kreutz kA9TZKBTOc unsplash - Støvletter, der kan holde dig varm

Der er ganske enkelt ikke noget værre end at fryse sin fødder – og det er ellers god anledning til her i løbet af vinteren. Hvis du ikke er iført tykke strømper eller et par støvler, kan din varme frakke, halstørklæde, hue og vanter ikke engang redde dig. Med andre ord vil du helt sikkert takke dig selv for at iføre dig varmt fodtøj! Dette er især, hvis du opholder dig meget udenfor – uanset vejret.

Støvletter fra ANGULUS

ANGULUS fører en lang række forskellige støvletter, uanset hvilken stil du er på jagt efter – her er noget for enhver smag. Mange af støvletterne kan bruges til festlige begivenheder, men de bidrager altså også til, at du kan gå i haven, hvor du både kan holde varmen og se stilfuld ud. ANGULUS forstår, at hver enkelt kvinde har sine behov og ønsker, og det forsøger virksomheden at opfylde med de mange forskellige designs.

Selvom kulden trænger sig på, der er mørkt, og man mister motivationen lidt, så kan du stadig pifte dit outfit op med et par lækre og varme støvletter. ANGULUS designer ikke kun flotte varianter – nej de går også meget op i, at materialerne er i orden. Gummisålen er lavet i naturligt gummi og giver den ultimative komfort, så du kan iføre dig dem på din lange gåtur igen og igen. Du kan udforske det store udvalg af ANGULUS støvler, og finde de varianter, der passer dig allerbedst. Hvem ved – måske er du en rigtig naturpige, som både skal have et par til de lange ture i skoven, men også til en tur ud at spise.

Udgivet i

Hold træerne pæne med en grensaks

matthew smith Rfflri94rs8 unsplash - Hold træerne pæne med en grensaks

Har du helt styr på pasningen af dine træer? Det kan hurtigt blive et fuldtidsjob, når planter og træer skal passes, og det er vigtigt at gøre det med omhu for det bedste udbytte. Til det er nødvendigt med det rigtige værktøj. Find din grensaks hos HD2412.

Grensakse i flere størrelser

Er du indehaver af din egen juletræsplantage? Eller er du den heldige ejer af et dejligt, lille grønt område? Uanset hvad, så skal træer og planter passes, så de holder sig friske og grønne, og så du får den størst mulige glæde af dem. For at holde dem friske er det en god idé at klippe grenene til i ny og næ, så de ikke kommer til at hænge. Til det er det oplagt med en god grensaks, og sådan en kan du finde hos HD 2412. Alt efter hvilke træer og planter, der skal passes, kan du finde grensakse i forskellige størrelser. Du kender sikkert allerede til, at det ikke altid er let nemt at nå de øverste grene, eller de hvor det inderste af grenen sidder med længere afstand ind til selve stammen. Derfor er det nødvendigt med en længere grensaks. Flere af saksene hos HD 2412 har specialhærdet skær, hvilket betyder, at de bliver holdt skarpe i længere tid. 

Hav udstyret i orden

Er det et større område, dine træer råder over, er det optimalt og vigtigt med en god og kraftig grensaks. Det finder du hos HD 2412, for alle deres grensakse og andre produkter er af høj kvalitet, så du altid kan stole på, at udstyret er i orden, når du skal bruge det.

Udgivet i

Vælg de rigtige beslag til markisen

ibrahim asad 0hl8F XfIfE unsplash - Vælg de rigtige beslag til markisen

Har du netop fået øjnene op for FrirumsMarkisen? Når du har valgt, hvilken der passer bedst hjemme på din terrasse, så er næste skridt at finde de rigtige beslag. Frirum.dk har flere typer beslag markise, der passer til alle typer af huse og ophængsformer. 

Nemt at montere selv

Er der en lille håndværker gemt i dig? I så fald kan du måske selv opsætte beslagene til markisen, når den skal fastmonteres. Hos frirum.dk finder du flere typer beslag, der hver passer til forskellige løsninger og til forskellige typer huse. Det kan også være, du selv har en idé om, hvor og hvordan den skal hænge, og med udvalget af beslag er der gode muligheder for at finde lige præcis det beslag, der passer bedst hjemme hos dig. Er håndværkeren i dig, men er du alligevel lidt i tvivl om, hvordan de skal monteres? Så har frirum.dk en udførlig guide til dig, der viser præcis, hvordan beslagene skal sættes op.

Vægbeslag eller dækbeslag?

Nogle af de mest almindelige valg af beslag er væg – og dækbeslag. Med et vægbeslag hænger du markisen direkte fra væggen, og det eneste du skal tage højde for, er, om det skal monteres på en murstensvæg eller en trævæg. Der er nemlig en smule forskel i typen af beslag i forhold til materialet, det skal fastsættes på. Er der ikke plads nok på væggen, vælger mange at bruge et dækbeslag. Med det kan du nemlig montere markisen under tagets udhæng eller fra en balkon eller terrasse, hvis du bor i en lejlighed. Mulighederne er mange, og det er bare at tage et kig, så du kan finde de rigtige beslag og hurtigst muligt få glæde af markisen.