Udgivet i

Oplev daglig glæde ved VW-leasing

gabe pierce bflg mEkjD0 unsplash - Oplev daglig glæde ved VW-leasing

Går du med drømmen om en VW-bil, men siger pungen nej? Fortvivl ej, for du har nemlig muligheden for at lease en VW hos Fleggaard Auto. Du finder et stort udvalg af forskellige modeller, så det er bare med at tage et kig forbi og læse mere om VW leasing.

Attraktiv på vejene

I 1936 blev Volkswagen grundlagt, og det har sit hovedsæde i Wolfsburg, og så er det den producent, der har flest biler, som stadig er i produktion. Derudover er det den bilproducent, der lægger flest penge i forskning og udvikling. Der er altså ikke noget at sige til, at VW er et populært bilmærke, og du kan trygt stole på, at du får en kvalitetsbil, der ikke bare er lækker at se på, men også at køre i. Volkswagen er et attraktivt bilvalg verden over, og med VW-leasing har du mulighed for selv at få erfaring med den lækre bil til overkommelige priser.

Årets bil uden skjulte omkostninger

Fleggaard Auto har et stort udvalg af leasing-biler, der alle er anerkendte mærker af høj kvalitet. Blandt VW-bilerne finder du et række biler, hvor der er plads til hele familien med plads til både børn og en masse baggage. Skal det i stedet være en bil med plads til dig selv og måske en partner eller et par venner, er det også at få. Når du leaser en VW er forsikring, service- og reparationsaftale samt tilbageleveringsforsikring til en fast månedlig ydelse inkluderet, hvilket betyder, at du på forhånd kender bilafgifterne. Udlev drømmen om en VW, der flere gange er blevet kåret som årets bil i Danmark såvel som Europa.

Udgivet i

Få opfyldt drømmen om egen swimmingpool i haven

bruce christianson EpJeJM8g uQ unsplash - Få opfyldt drømmen om egen swimmingpool i haven

Har du været på ferie i sydens sol, og drømmer du om at tage swimmingpoolen med hjem, så du kan hoppe i den i din egen have? Hos Pooloasen.dk finder du et stort og varieret udvalg, så du kan få drømmen om din helt egen swimmingpool opfyldt.

Til afslapning og leg

Mange af os har været syd på og nydt mange timer ved poolen med afslapning, svømmetag og masser af leg. En pool er god afslapning til dig alene, og så er den et samlingspunkt for hele familien, hvor der er plads til masser af sjov og leg for alle aldre. Hos Pooloasen.dk finder du et stort udvalg, der både indeholder fristående swimmingpools og havebassiner, der kan graves ned, så du får den fulde oplevelse af en helt rigtig pool.

Flere designs, størrelser og pakker

Har du allerede en pool i haven, der trænger til at blive udskiftet eller opgraderet, ved du måske allerede, hvad du søger. Hvis du ikke gør, eller hvis du er førstegangskøber, hjælper Pooloasen.dk gerne til, så du kan få drømmen om din egen swimmingpool opfyldt. Du kan finde forskellige størrelser, alt fra de mindre pools til leg eller afslapning og til den helt store på 9,15 meter lang og med en bredde på 4,70 meter, hvor der er plads til hele familien og til en mindre svømmetur på langs. Desuden fås de i forskellige materialer, farver og designs, og så kan du købe en pool for sig, eller du kan få pakker med al udstyr til at holde den ren og klar til hele sommeren. Gør et pool-køb, så du kan bringe den eksotiske følelse hjem i din egen have.

Udgivet i

Er du vild med vand? Læs med her

brett jordan xq4PvLaMkL8 unsplash - Er du vild med vand? Læs med her

Hvad end du er rutineret sejler eller helt ny inden for bådverdenen, så er der en del ting, du skal have styr på, når du begiver dig ud på en sejltur – uanset om det er med sejl eller motor. Inden båden kommer i vandet, er der klargøringsprocessen, som er med til at sikre, at sejlsæsonen bliver god. Trænger båden til ny bundmaling? Skal reb og tovværk skifte ud, eller er det tid til nye redningsveste? Tiden gennem vinteren inden selve bådsæsonen er oplagt til at få styr på sådanne detaljer.

Hos Boatlab.dk finder du foruden sikkerhedsudstyr som redningsveste, nødlyd og førstehjælpskasser også reservedele til motoren og andre sliddele på båden. En hel sæson i saltvand er hård ved alle både, og derfor er det nødvendigt, at alle dele bliver gået efter og skiftet ud, hvis det er nødvendigt.

Når først båden er i vandet, er det bare om at vente på en solrig sommerdag med vind i sejlene.

Udstyr til vandsport

Er du en ægte vandhund? Herhjemme i Danmark er vi eksperter i dyrke mange forskellige sportsgrene foruden sejlads. Måske har du selv været på et SUP board, et par vandski, i en kajak eller på et windsurfboard? På vandet er der masser af sjove aktiviteter som både børn og voksne kan få glæde af.

Hos boatlab.dk finder du alt hvad sejlerhjertet begærer – og heriblandt også masser af udstyr til sjov og ballade, når båden ligger for anker. Så er du på udkig efter bådudstyr til speedbåden, sejlskibet eller til din vand-hobbies, så er webshoppen det rigtige sted at kigge hen.

 

 

 

Udgivet i

Skab en udendørs hyggekrog

jorgen haland F5AnwIY75t8 unsplash - Skab en udendørs hyggekrog

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det snart er tid til at tilbringe en masse tid udendørs i din skønne have eller på terrassen. Er din have og terrasse klar til at blive indtaget af familien og vennerne? Ved at lave forskellige hyggekroge og udendørs rum kan du gøre din have ekstra brugbar og hyggelig. Her kan du nyde de varme sommerdage eller sommeraftener sammen med familie og venner.

Find den perfekte krog med læ

Der er ikke noget bedre end de lange sommeraftener udenfor, hvor man kan nyde et glas kold rosé eller læse i en god bog, mens solen er ved at gå ned. Hvad enten du har en have, en terrasse eller en altan, så er der masser af måder til, hvordan du kan skrue op for hyggen. Med en hyggekrog vil du få stor glæde af de lange sommeraftener.

Det kræver ikke særlig meget at skabe en udendørs krog eller oase, som gør udelivet skønt og tillokkende. Men med det omskiftelige vejr som vi har i Danmark, kan det være en klar fordel og finde et godt sted, hvor der er læ og eventuelt overdækket. På den måde har du mulighed for at bruge omgivelserne så ofte som muligt – også selvom der er lidt vind.

Ved at finde et godt hjørne i haven, hvor der er læ, er du sikret, at det hele ikke flyver væk, hver gang det blæser. Dette giver dig mulighed for at bruge hyggekrogen noget oftere. Find dit næste havemøbelsæt her og få glæde af din families hyggekrog hele sommeren igennem.

 

Udgivet i

Tag på efterskole med hestelinje

kirsten lachance d3p7NVgzGP4 unsplash - Tag på efterskole med hestelinje

Er du vild med heste? Og kunne du godt tænke dig at udvikle din ridning? Så er ridelinjen på Ladelund Efterskole helt sikkert noget for dig.

Uanset om du er nybegynder eller en rutineret rytter, om du har egen hest eller ej, så kan du nu komme på rideefterskole med heste. Ladelund efterskole har en ridelinje for dig, der ikke kan få nok af heste. Efterskolen hjælper med at udvikle dig som rytter, og du vil få kvalificeret undervisning i dressur og spring. Udover ridningen vil du også blive præsenteret for en masse sjove oplevelser med hestene.

På skolen lærer du om heste og ridning i teori og praksis, og du får mulighed for at komme ud i naturen på hesteryg. Har du ikke din egen hest, stiller rideklubben heste til rådighed for linjens elever.

Linjedage med fokus på ridning

To gange om året bliver der tilrettelagt 2-3 linjedage, hvor der hele dagen vil være ridning og heste på skemaet. Her kommer der særligt ridning, hest og rytter på skemaet. Du få her en masse gode oplevelser, der hører hjemme i hesteverdenen.

Kan du ikke få nok af heste, så skal du tage din interesse med et år på efterskole. På Ladelund efterskole oplever du en skole, hvor der er dygtige og kompetente lærere, som er klar til at udvikle dine basale færdigheder indenfor grundridning og daglige rutiner, som der er ved at holde hest.

Derudover indgår der naturligvis også boglige fag i hverdagen og udvikler eleverne fagligt, så de er klar til at komme videre til STK, EUX, HHX eller noget helt fjerde efter et endt efterskoleophold.

 

Udgivet i

Hvilket reb skal du vælge til din virksomhed?

robert zunikoff yz22gsqAH0 unsplash - Hvilket reb skal du vælge til din virksomhed?

Har du brug for reb i din virksomhed, så skal du finde ud af, hvilket reb det skal være. Der findes en lang række muligheder på markedet, så det kan føles tidskrævende og uoverskueligt at finde præcis det rette.

Men det behøver det slet ikke at være. Du skal blot tænke over dine ønsker og præferencer, hvorefter det bliver nemmere for dig at finde det rigtige reb alt efter dine behov.

Hvad skal du bruge rebet til i din virksomhed?
Hvilket reb du skal vælge og materialet afhænger især af, hvad du skal bruge rebet til i din virksomhed.

3-slået: Vælger du et 3-slået reb, vil det være fordelagtigt, hvis du skal bruge det til alt lige fra fortøjning til redningsline, landbrug eller til almindelig brug.

4-slået: Et 4-slået reb er især velegnet til brug på skibe og både, men kan også eksempelvis bruge til klatring eller andre aktiviteter i samme felt.

Flettet eller krydsflettet: Et flettet eller krydsflettet reb kan bruges til blandt andet flagliner, persienner, gardiner, barduner og meget mere.

Mange forskellige reb
Der findes et hav af reb at vælge imellem, så du skal vælge det, der passer bedst til formålet. Du finder blandt andet alt lige fra hampereb til manilareb og sisalreb, der har hver deres fordele. Ved valg af reb er det vigtigste, at du vælger det efter dit formål, da det sørger for, at det holder i længere tid. Husk at tjekke rebene regelmæssigt for at se, at det stadig er holdbart og ikke er ved at gå i stykker.

Udgivet i

Få en helt ny og lys bolig med ovenlysvinduer

haibin wu udlwfxaCj7A unsplash - Få en helt ny og lys bolig med ovenlysvinduer

Et ovenlysvindue giver din bolig frisk luft, dagslys og solvarme på en helt anden måde, end hvad du før har haft uden. Ovenlysvinduer kan forvandle hele rum ved at bringe dagslys ind i ellers mørke og kolde rum.

Der er fantastiske muligheder ved at vælge et eller flere ovenlysvinduer til dit hjem. Er du træt af mørke rum, kan du med ovenlysvinduer få rummene til at virke større, være lysere og effektivt få frisk luft rundt i hele huset på de dejlige solskinsdage.

Vælg mellem manuelle og elektriske ovenlysvinduer
Hvis du ønsker at installere et eller flere ovenlysvinduer i dit hjem, skal du naturligvis vælge et vindue ud fra dine ønsker og behov. I dag er mulighederne mange, så du kan få alt lige fra manuelle ovenlysvinduer til elektriske ovenlysvinduer.

Et elektrisk ovenlysvindue er en stor fordel, hvis vinduet er uden for rækkevidde, da du herved kan åbne og lukke det samt sørge for eventuel solafskærmning ved tryk på en enkelt knap på en fjernbetjening. Du skal derfor sørge for nøje at overveje, hvad der giver mest mening for dig samt i forhold til placeringen af ovenlysvinduet.

Det skal du overveje
Udover at vælge typen af ovenlysvindue er der også andre faktorer, du skal overveje. Eksempelvis skal du huske, at dit ovenlysvindue skal have en inddækning. Her kan du blandt andet vælge en Velux inddækning til dit nye Velux ovenlysvindue. Disse typer inddækninger sikrer en effektiv vandafledning, samt at forseglingen er vandtæt mellem taget og vinduet.

Udgivet i

Professionelle parasoller til ethvert formål

aldo terrazas OaHkLW3GOz4 unsplash e1582796984392 - Professionelle parasoller til ethvert formål

Når solen skinner fra en skyfri himmel, er det rart, at du kan sidde udenfor under en dejlig stor parasol. En parasol er ideel til at skygge for solen, når du sidder og spiser, drikker noget køligt eller bare har brug for en pause fra solens stråler.

Du kan finde parasoller i alle afskygninger. Lige fra en lille strandparasol til de helt store professionelle parasoller, der bruges på spisesteder, caféer og i hotelbranchen.

Find den rette parasol til dit udemiljø

Hos Zederkof.dk kan du finde både små haveparasoller, mindre markedsparasoller samt store parasoller og kæmpeparasoller, der velegnet til ethvert udemiljø. Med de mange parasoller du kan vælge mellem, er det vigtigt, at du finder frem til en parasol, der passer til lige præcis det udemiljø, du ønsker. Se mere her.

Sæt præg på udendørsarealerne

Foruden at en parasol giver en behagelig skygge, sætter den også et fint præg på udendørsarealerne, når den passer til resten af indretningen. En parasol kan være prikken over i’et, når du vælger en, der står sig godt til møblerne, puderne, beplantningen og så videre. Find derfor ud af hvilken farve parasol, der passer bedst. Er det en sort, grå, blå, rød eller en helt anden farve, der vil være den helt rigtige?

Vælg en holdbar parasol

Jo større parasollen er, jo vigtigere er det, at den er holdbar og modstandsdygtig overfor eventuel vind. Vælg derfor en holdbar parasol i træ eller aluminium, hvor selve parasoldugen er i en kvalitets PVC.

Udgivet i

3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd

Udvalgte billede 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd - 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd

Du skal ikke være bange for at få beskidte hænder, når du er udendørs. Disse hobbies er de hårdeste, og de er skønne for de mænd, der er på jagt efter en ekstra udfordring i deres fritid.

Her er nogle af de fedeste – og mest mandige – hobbies at gå i krig med udendørs.

Træarbejde

Udvalgte billede 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd Træarbejde 1024x492 - 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd

Frem med øksen og gør dig klar til at arbejde med noget træ udendørs. Træarbejde er ikke blot en udendørsaktivitet, som kræver masser af styrke og udholdenhed, men også mental kapacitet til at beregne snittene og skabe nogle smukke træskulpturer og møbler.

træarbejde kan være for hårdt for mange, men for de eventyrlystne er det en perfekt hobby.

BBQ

Udvalgte billede 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd BBQ 1024x492 - 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd

En kulinarisk øvelse, der betragtes som mandig. BBQ foregår for det meste i haven, men hvis du er heldig nok til at være i nærheden af en bakke eller et bjerg, kan du også grille der.

BBQ er tilpas unik til at komme med på denne liste, da det er en hobby. Her er masser af sjov, kød, øl og ikke mindst tid sammen med familien

Skydning

Udvalgte billede 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd Skydning 1024x492 - 3 Fantastiske udendørs hobbies for mænd

Der er intet bedre end at gå ud i åbent terræn og øve dine skydefærdigheder. Skydning kræver både koncentration og ansvar, da du har at gøre med et dødbringende våben.

Skydning kan betragtes som en dyr hobby, da våbnene koster en del – og i visse tilfælde en mindre formue. Disse hobbies er for alle, men de praktiseres for det meste af mænd. Næste gang du er i et åbent terræn med dine venner og vil lave noget sjovt, anbefaler vi at prøve en af disse hobbies.

Udgivet i

Klæd dit barn på i lækkert kvalitetstøj

markus spiske 97Rpu UmCaY unsplash - Klæd dit barn på i lækkert kvalitetstøj

Vores børn er det absolut vigtigste vi har. Og derfor er det også en selvfølge, at de skal vokse op på de bedst mulige kår.

Køber du tøj i den rigtige kvalitet, holder det ikke bare længere. Det vil også være mere behageligt og komfortabelt for dit barn at have på. Der er rigtig mange tøjmærker at vælge imellem, så det kan være svært at navigere rundt i, hvad der er det bedste. Men det er vigtigt at finde det, der passer bedst til netop dit barn.

Søger du tøj, der ikke blot er af en god og høj kvalitet, men også er flot design, så kan du med fordel kigge efter det danske mærke MarMar Copenhagen.

MarMar – Børnetøj som du vil elske

MarMar Copenhagen er et populært mærke, som rigtig mange forældre efterhånden har vist stor interesse for. Med børnetøj fra MarMar kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Det er naturligvis ikke kun kvaliteten der kendetegner det danske brand. De enestående designs, hvor der er kælet ekstra for detaljerne, er også med til at få mange forældre til at falde i svime, når de ser børnetøj fra MarMar.

Find det her og bliv fristet af de flotte designs som MarMar har at byde på.

Derfor er tøjet vigtigt

Det tøj som man har på, har faktisk større betydning, end man lige skulle tro. Tøjet er en måde, hvorpå vi kommunikerer med omverdenen. Derfor er det vigtigt, at man tænker over, hvad man har på.

Som barn møder man ikke de samme krav til ens påklædning, som man gør, når man bliver voksen. Men det kan blive en fordel for dit barn allerede at lære om påklædning i en tidlig alder, så han eller hun på den måde bliver godt klædt på i voksenlivet.

Tøj kan med tiden have stor indflydelse på ens karriere. Har man ikke sans for påklædning, kan det signalere, at man mangler situationsfornemmelse. Derfor er det især en god idé at lede sit barn på rette vej fra starten. Giv dit barn det bedste med på vejen. Køb lækkert kvalitetstøj i flotte og unikke designs, som dit barn vil få glæde af.