Udgivet i

Alle mænd bør eje mindst eje én hoodie

pexels nikolai ulltang 572463 - Alle mænd bør eje mindst eje én hoodie

En cool og afslappet hoodie er en trøje alle bør eje. Ikke kun fordi fordi trøjen er smart og enkel, men fordi en hoodie er en behagelig trøje, som nemt passer til mange anledninger. Kunne du tænke dig at vide hvorfor, du bør eje mindst én af de smarte trøjer, så bør du læse med lige her. 

 

En flot og simpel trøje 

En hoodie er den bedste trøje til mange anledninger, den er rar og blød, og så passer den godt til både jeans og shorts. Det smarte ved en hoodie er, at der altid er en hue som er nem at tage på. Så fryser du lidt om ørene, har du altid en nem hue lige ved hånden, du skal bare tage den over hovedet.

 

Trøjen der passer til alle 

Uanset hvilken en stil du har, er en hoodie altid en god trøje at have i din garderobe. Den er varm og god at have på, og så er det også en smart trøje, som når du først har fået den på, får svært ved at tage af igen. De fås i mange forskellige farver, med forskellige prints, endda både med og uden lynlås. Med andre ord, er der med garanti, også en hoodie der passer til dig og din stil. 

 

Har du svært ved at finde et ordentlig udvalg af den populære trøje, så klik ind på teeshoppen.dk. Her finder du et altid stort udvalg af hoodies, fra store brand som Wu-Wear, Ruthless, Name One og Bitch Please. 

 

Udgivet i

Leder du efter en ny måde at ryge på?

pexels ruslan alekso 1005486 1 - Leder du efter en ny måde at ryge på?

Har du røget i mange år, og er det derfor på tide at prøve noget helt nyt, så er en elektronisk cigaret måske noget for dig? Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af de smarte og populære e-cigaretter, som kan være med til at gøre din oplevelse ved at ryge, lidt sjovere og lidt mere spændende.

Stort udvalg af e-cigaretter

En e-cigaret er en ganske anderledes måde at ryge på, hvis du sammenligner den med en af de meget almindelige cigaretter. Den er også sundere, ganske enkelt fordi der i den elektroniske cigaret, ikke findes de over 4000 skadelige stoffer, som de almindelige cigaretter indeholder.

Når du besøger Elekcig.dk bliver du mødt af et stort og farverigt udvalg af flotte og spændende e-cigaretter. Her kan du vælge e cigaretter i farver, lige fra skrap pink og koboltblå, til e-cigaretter med mønster og flotte farveforløb, som gør dampningen sjovere og mere indbydende.

Hvad består de populære e-cigaretter af?

De smarte og indbydende nye e-cigaretter, består af forskellige komponenter, som alle er lige vigtige dele, for at få en god oplevelse når du damper. Den typiske e-cigaret består af 3 dele, en væskebeholder/tank, en coil/brænder og til sidst et batteri, som tilsammen sørger for, at du kan få præcis den oplevelse du gerne vil have når du damper.

Det gælder både for den smag du gerne vil have, men også for hvor meget damp du gerne vil have, når du damper på din e-cigaret.

Udgivet i

Det skal du undersøge, inden du hyrer en VVS’er

neonbrand 60krlMMeWxU unsplash - Det skal du undersøge, inden du hyrer en VVS’er

Leder du efter et firma, der tilbyder VVS i Horsens? Så vil du hurtigt finde ud af, at der er mange forskellige VVS-firmaer i området. Derfor er det en fordel, at du undersøger markedet grundigt. Nedenfor finder du et par spørgsmål, der er værd at huske på, når du skal vælge en VVS’er.

Hvad er de anslående samlede omkostninger for min opgave?

 

Inden du hyrer et VVS-firma, bør du altid tage en snak med dem om din opgave. Typisk vil firmaet komme forbi din bolig, inspicere opgaven og herefter give dig et uforpligtende tilbud. Når du har fået tilbuddet, er det vigtigt, at du læser det grundigt.

 

Har du spørgsmål, så sørg altid for at få svar på dem, før du tager imod tilbuddet. Desuden er det værd at tjekke hvilke ekstra omkostninger, der kan være i forbindelse med din opgave eller, om alt er inkluderet i tilbuddet.

Hvem vil foretage arbejdet?

 

Hvis VVS-firmaet, du taler med, bruger underleverandører eller medarbejdere til at udføre opgaven, så spørg om de har erfaring med denne type af opgave.

 

Helt generelt er det altid en fordel med et firma, der har varetaget den samme opgave som din, da du herved er sikret, at de ved, hvad de laver. Du kan ydermere spørge om referencer fra andre kunder.

Er du klar til at hyre en VVS’er?

 

Når du har fået svar på ovenstående spørgsmål og undersøgt VVS-firmaet grundigt, bør du være klar til at hyre firmaet til din opgave. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og i gode hænder.

Udgivet i

Serveringstemperatur for vin

daniel vogel EXW6G48ZFIw unsplash - Serveringstemperatur for vin

I dag drikker langt de fleste deres rødvin ved stuetemperatur, mens de drikker hvidvinen direkte fra køleskabet. Men ved hvilken temperatur får man reelt set mest ud af sin vin?

Temperatur for rødvin

Serverer eller drikker du en rødvin, der er for varm, risikerer du, at alkoholen bliver for dominerende, og at du dermed drukner nogle af smagskomponenterne.

Hvis du omvendt serverer en rødvin, der er for kold, træder garvesyren frem og virker hård. Samtidig bliver både aromaer og smag skjult ved kulde.

For at få den fulde oplevelse ud af din rødvin, kan du med fordel tage udgangspunkt i nedenstående temperaturer, alt afhængig af hvilken type vin du serverer:

14-16°: Lette og unge rødvine som for eksempel Beaujolais eller Novello.

16-17°: Medium-kraftige rødvine.

17-18°: Kraftige rødvine som for eksempel Bordeaux.

Temperatur for hvidvin

Ligesom med rødvine smager en varm hvidvin heller ikke godt. Typisk vil de virke mere alkoholiske, selvom de ikke er det. Når hvidvinen modsat er for kold, lukkes der, ligesom med rødvine, ned for både aroma og smag. Man fornemmer dermed ikke de mange nuancer, som en hvidvin kan have.

8-10°: Friske, lette og koldgærede hvidvine som for eksempel Sauvignon Blanc, som ligger i det billige prisleje.

10-12°: Medium-kraftige hvidvine.

12-14°: Kraftige og komplekse hvidvine som for eksempel store bourgogner er et godt eksempel.

 

Ovenstående hvidvins temperaturer gælder stort set også for de forskellige typer af mousserende vine. Lette non-vintage champagne bør serveres ved lavest temperaturer, mens de mere prestigefyldte vine bør serveres lidt varmere.

Udgivet i

Splitleasing til dig der bruger bilen både privat og ved erhverv

rodan can 6cqJPeTIuls unsplash - Splitleasing til dig der bruger bilen både privat og ved erhverv

Bruger du din bil til både privat- og erhvervskørsel, så er splitleasing måske en god mulighed for dig. Ved splitleasing betaler du nemlig kun det i ydelse, som du bruger privat. Læs mere om splitleasing på focusflex.dk.

Billigere end beskatning af bil

I mange tilfælde kan splitleasing af en bil, der både bliver brugt til erhverv og privat være en billigere løsning for både arbejdsgiver og den ansatte, i forhold til den normale form for leasing. Ved sidstnævnte bliver den ansatte nemlig beskattet af bilens værdi, uanset mængden af privatforbrug af bilen – der skal blot være et forbrug i privaten. Med splitleasing betaler den ansatte kun for den kørsel, der foretages privat og sparer derfor beskatningen af bilen, som kan være en betydelig besparelse, hvis privatforbruget af bilen ikke er så stort. Derudover sparer virksomheden penge, da medarbejderen selv betaler en del af den månedlige ydelse.

Nem registrering af privat- og erhvervskørsel

Det er både nemt at hurtigt at føre køreregenskab, når du splitleaser en bil. Ved registrering af din privatkørsel har både du og virksomheden styr på det økonomiske, i forhold til hvor meget bilen bliver brugt månedligt til privat- og erhvervsbrug. Køreregnskabet gør det samtidig nemmere at indberette til skat. Hvis splitleasing har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte Focus Flex Leasing, der er et af de førende selskaber indenfor splitleasing i Danmark. Gennem flere år har de specialiseret sig netop inden for denne form for leasing.

Udgivet i

En cykelhandler for alle

bogdan dada yoxSzcRuGzU unsplash - En cykelhandler for alle

Har du brug for en ny cykel? Skal den være splinterny, eller må den gerne være brugt? Mangler du tilbehør til din cykel? Uanset hvad du mangler, så finder du det helt sikkert hos Bikes4sale.dk, som er den cykelhandler, du altid kan regne med. 

Nye og brugte til alle aldre

Har du haft den samme cykel i mange år, så den efter mange kilometer i hjulene snart trænger til en udskiftning? Eller vil du måske bare forkæle dig selv med en ny cykel? Bikes4sale er en cykelhandler, der holder til i Skagen, men du finder dem også som webshop. At de ligger i Skagen betyder ikke, at det er en cykelhandler kun for skagboer. Deres webshop gør det nemlig muligt, at du kan sidde alle steder i landet, og skulle du finde din drømmecykel på webshoppen, bringer de den gerne ud til dig. Dét er service! For Bikes4sale handler det ikke om høje priser, men i stedet skal både kvalitet og service være helt i top, og det gælder, uanset om du køber en splinterny cykel eller en brugt. 

Både køb og leje i Skagen

Hos Bikes4sale finder du et stort udvalg af både cykler og tilbehør. Er det en særlig slags cykel, du er på udkig efter, er der stor sandsynlighed for, at du finder den hos Bikes4sale. De har nemlig både elcykler, dame- og herrecykler, citybikes, mountainbikes og børnecykler. Der er altså noget for alle og enhver. Er du ikke interesseret i at købe en cykel? Er du på ferie i Skagen, har du også mulighed for at leje en cykel til ganske overkommelige priser. Hop ind på bikes4sale.dk og find din nye cykel!

Udgivet i

Sov bedre om natten med disse tips

pexels marcus aurelius 4064174 - Sov bedre om natten med disse tips

Vi har alle på et eller andet tidspunkt kæmpet med at falde i søvn om natten. Du har vendt og drejet dig i flere timer og kan se, at dit ur bare tikker derudaf. Det kan være stressende, hvis du skal tidligt op og har en lang dag forude.

Har du i længere tid døjet med søvnproblemer, er det værd at se, om du ikke selv kan løse problemet. Du kan i hvert fald starte med at afprøve disse tips for at se, om det hjælper dig til en bedre søvn om natten.

Hold den samme døgnrytme

Det er vigtigt at vågne og gå i seng på samme tid hver dag for at styrke din krops sovecyklus også kendt som døgnrytmen. Din krop er afhængig af denne balance mellem at sove og være vågen for at fungere optimalt.

Etabler en søvnrutine

En specifik rutine før sengetid, såsom at tage et varmt bad eller lytte til afslappende musik, giver din krop besked om, at det er tid til at slappe af. Dæmp også lyset for at signalere, at det er sengetid. Lad vær med at se fjernsyn, at arbejde eller lignende lige inden, du skal i seng.

Skab et optimalt sovemiljø

Dit soveværelse skal være køligt, mørkt og roligt. Sørg for, at din seng samt din madras og dine puder er komfortable og ikke alt for slidte. Senge har nemlig en stor betydning for din nattesøvn. Derudover bør dit soveværelse kun bruges til søvn. Du skal derfor ikke bruge dit soveværelse til andre aktiviteter såsom arbejde eller læsning i løbet af dagen.