Udgivet i

Flexleasing: En Fleksibel Løsning til Dit Køretøj

pexels weekendplayer 86993 scaled - Flexleasing: En Fleksibel Løsning til Dit Køretøj

Hvis du overvejer at anskaffe en ny bil, kan flexleasing være en attraktiv mulighed. Med flexleasing kan du nyde godt af lavere månedlige ydelser og fleksibilitet i kontraktens længde, hvilket gør det til en ideel løsning for mange bilejere.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en finansieringsform, hvor du leaser din bil gennem en periode i stedet for at købe den. Dette indebærer en initial betaling, efterfulgt af månedlige lejeafgifter. En af de største fordele ved flexleasing er, at du kan tilpasse leasingaftalen til dine specifikke behov og ønsker.

Fordele ved at vælge flexleasing

En af de væsentlige fordele ved flexleasing er muligheden for at skifte bil oftere og prøve forskellige modeller uden den langsigtede binding, som et køb medfører. Dette kan være særligt attraktivt for dem, der ønsker at køre i nyere biler med de nyeste teknologier og sikkerhedsfunktioner.

 • Økonomisk fleksibilitet og lavere startomkostninger
 • Mulighed for skattefordele, især for erhvervsdrivende
 • Ingen langsigtede finansielle forpligtelser som ved køb

Ved at vælge flexleasing, kan du altså opnå en større økonomisk frihed samtidig med, at du kører i din drømmebil.

Udgivet i

Det skal du bruge til at skifte dæk på din bil

image5 - Det skal du bruge til at skifte dæk på din bil

Skal du i gang med at skifte dæk på din bil? Du kan sagtens selv klare det. Du skal bare sørge for, at du har det rette udstyr. Det gør sig gældende uanset, om du skal skifte dæk, eller om du skal skifte en BMW udstødning. Så før du giver dig i kast med projektet, er det vigtigt, at du tjekker, om du har udstyret til at skifte dæk ved hånden.

Dette udstyr skal du bruge

Rent faktisk behøver du ikke en masse forskelligt udstyr for at kunne skifte dæk på din bil hjemme i værkstedet. Du skal blot gøre brug af følgende:

 • En dæktrykmåler
 • En donkraft
 • En hjulnøgle
 • En momentnøgle

Derudover kan det være en fordel at anvende en måler til mønsterdybde. Dog er det ikke noget, du behøver. Desuden er det værd at tage et kig, om der er en donkraft og en hjulnøgle i bagagerummet på din bil. Det er nemlig meget muligt, at det er tilfældet.

Tips til at skifte dæk på din bil

Hvis du aldrig har prøvet at skifte dæk på en bil før, så bør du starte ud med at undersøge, hvad du helt præcist skal gøre. Du kan eventuelt læse guides på nettet eller se en masse videoer. 

Først skal du placere din bil på et fast underlag. Efterfølgende skal du tage et kig på løftepunkterne til donkraften, hvilket du kan gøre i bilens instruktionsbog. Sørg for at have dit udstyr klar og lige ved hånden.

Før du går i gang med at montere dækkene på bilen, skal du undersøge, om de er, som de skal være. Det er yderst vigtigt, at dækkene opfylder alle krav, før du sætter dem på. 

Udgivet i

Vil du i gang med at printe i 3D?

pexels ivan babydov 7788367 - Vil du i gang med at printe i 3D?

Vil du også gerne hoppe med ombord, når det handler om at printe i 3D? I dag er der mange muligheder, når det handler om at printe i 3D, og det er derfor næsten kun fantasien der sætter grænsen. 

 

For at printe i 3D, skal du bruge en printer, og her kan du med fordel vælge en creality 3d printer. Du får også brug for et materiale, som kan hjælpe dig med at bygge det du gerne vil, og her har du blandt andet brug for Filament. 

 

Hvad er 3D print?

For mange mennesker er en 3D printer ofte mest forbundet med en sjov gadget, som kan printe alle mulige sjove ting. Men faktisk er 3D printeren også meget populært i industrien. Her bruges den blandt andet og i meget stor stil, både i medicinal- og byggeindustrien.  

 

Når du printer i 3D, skal du som det første bruge en helt speciel printer. Printeren arbejder med et specielt materiale, som først smeltes, hvorefter det størkner og fastlåses i det format du har skabt. Der findes forskellige materialer en 3D printer kan printe i, blandt andet: 

 

 • Plast
 • Gips
 • Resin
 • Metal

 

Plast er det mest anvendte materiale, og bruges derfor til mange af de projekter, der bliver lavet på hobbyplan. Men ved eksempelvis at anvende resin, kan der printes modeller og meget detaljerede emner, for eksempel smykker og sågar tænder. 

 

Skal du printe i 3D, er det derfor selve emnet du har planer om at printe, der bestemmer hvilket materiale du skal bruge i din 3D printer. 

 

Udgivet i

Til dig der arbejder med etikettering

pexels laura james 6097890 - Til dig der arbejder med etikettering

Har du en større virksomhed, eller arbejder du på én, der har en daglig produktion af et eller flere bestemte produkter med etiketter. Så er du sikkert også bekendt med etikettering, og om hvor vigtigt det er, at have den rette på de produkter der skal laves. 

 

Hos den danske virksomhed multicheck.dk, kan du få et etiketeringssystem der passer helt perfekt til den produktion, der fremstilles i din virksomhed. Systemet kan også nemt tilpasses, således det passer perfekt til din produktion, og det betyder endda også at du kan øge din omsætning. 

 

Etiketter bidrager med en øget produktion

Det er smart med etiketter på dine produkter, og vælger du et system hos multicheck.dk, vil systemet hjælpe til med at gøre produktionen i din virksomhed langt mere produktiv, end den i forvejen er. 

 

Har du brug for at vide mere om, hvordan den rigtige metode, hvad etikettering angår, kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte multicheck.dk. Her står det altid meget hjælpsomme personale altid klar til at guide dig godt på vej. 

 

Det gælder uanset, hvor stor en produktion der er tale om. For hos Multicheck, er de godt klar over hvor vigtigt den rette etikette på dine produkter er. Her er professionalisme, kvalitet og den rette tillid, altid den primære grund til at du altid kan forvente den mest optimale løsning på din forespørgsel. Også når det handler om, hvordan dine produkter skal fremstå med den helt rigtige informative etikette. 

 

Udgivet i

Hvilken tavle skal du vælge til din virksomhed?

pexels christina morillo 1181345 - Hvilken tavle skal du vælge til din virksomhed?

Der findes et hav af forskellige tavler, som du kan vælge mellem til din virksomhed. Derfor kan det være svært at beslutte, om du skal gå med den ene eller den anden tavle. 

Der findes fordele og ulemper ved alle de forskellige varianter, så i sidste ende handler det om, hvad du mener, der vil være bedst for virksomheden. Her kan du få et overblik over flere af de tavler, som du kan vælge mellem.

Vælg den perfekte tavle til virksomheden

Før du vælger at anskaffe en eller flere tavler, er det en fordel, at du nøje tænker over, hvad der vil være bedst til formålet. Det sørger for, at du køber en tavle, som både dig og dine medarbejdere bliver glade for i mange år frem i tiden.

 • Whiteboard – Whiteboardtavler er yderst praktiske og kan købes i en bred vifte af design. Desuden er det muligt at vælge whiteboards, der er lydabsorberende eller magnetiske.
 • Opslagstavler – Opslagstavler kan bruges i nærmest alle former for virksomheder takket være deres praktiske egenskaber. Desuden er de nyttige til et hav af formål. Du kan vælge mellem alt lige fra en kork opslagstavle til en opslagstavle i gummi, aluminium eller tekstil.
 • Kridttavler – Vi kender alle sammen de helt klassiske kridttavler, der bliver brugt i mange klasselokaler. Ønsker du også sådan en tavle i din virksomhed, skal du blot gå efter en kridttavle.
 • Glastavler – Er du på udkig efter en stilren tavle til din virksomhed, bør du kigge nærmere på en glastavle. Glastavler vil uden tvivl pynte og kan kombineres på mange forskellige måder.
Udgivet i

3 ting der får dig til at fremstå som en direktør

pexels snapwire 618613 - 3 ting der får dig til at fremstå som en direktør

I løbet af de sidste par år er små og mellemstore virksomheder skudt op rundt omkring i landet. Det betyder også, at antallet af folk der med rette kan kalde sig direktør er steget markant. Titlen har altså fået en anden tone, end den plejede. Noget seriøsitet er gået ud som luften på en utæt ballon.

 

Hvis du selv er direktør og gerne vil lægge distance til alle de moderne direktører, der driver forretning i klipklapper og badeshorts, bliver du nødt til at udstråle en anden form for ordentlighed. Og er der penge nok, kan du heldigvis købe dig til det.

 

Bilen

Bilen er vigtig. Det er den vi tager ud og repræsenterer virksomheden i, når vi skal møde kunder og forretningspartnere. Sørg derfor for at have en værdig bil. En stor, tysk og sort sedan er at foretrække, da alle ved, hvad det betyder at rulle op på parkeringspladsen i en Audi.

 

Men biler er dyre, og Audi er bestemt ingen undtagelse. Derfor børn man overveje erhvervsleasing, så virksomheden ikke skal punge stort ud på en enkelt dag. Heldigvis er Audi erhvervsleasing nemt at gå til.

 

Påklædning

Klæder skaber folk. Slidte ordsprog har det med at være sande, derfor er de blevet brugt så meget. Her er det vigtigt at fremstå i noget beklædning som alle kender værdien af. Derfor skal du sørge for et kvalitetsjakkesæt, der har været en tur til skrædderen. Derudover er et dyrt armbåndsur prikken over i’et.

 

Din krop

Det er vigtigt, at du plejer din krop. Det skaber troværdighed og giver dig et billede af disciplin. Sørg derfor for at holde dig i god form. Ingen gider gøre forretning med en småfed og bleg sofakartoffel, for, hvor slækker du så ellers på tingene?

Udgivet i

Båndsaven – en god investering

machine 2691439 1280 - Båndsaven - en god investering

Skal du i gang med at skære i tømmer, brædder eller noget der ligner, så bør du altid bruge en båndsav. Leder du efter et sted online med et bredt udvalg, så bør du lægge vejen forbi dvsalg.dk. 

Hvad er en båndsav, og hvorfor skal jeg bruge den? 

En båndsav er ikke bare endnu et stykke praktisk værktøj. Står du og mangler en, så kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at finde den rette model. En båndsav kan du både bruge i det professionelle værksted, men også i dit hjemmeværksted, når du skal lave små projekter derhjemme. Båndsaven er særdeles effektiv til, når du har brug for at skære i metal eller stål.

Det skal du være opmærksom på inden du køber

Som med så meget andet værktøj, så findes der også et stort udvalg af båndsave, hvilket betyder at det altid er en god ide, at sætte dig godt ind i hvad det er, du vil bruge båndsaven til. Skal du for eksempel bruge båndsaven til præcise udskæringer, er præcision selvfølgelig en primær faktor, og det samme er stabiliteten i den savklinge, som du skal montere på båndsaven.

 

Med andre ord er der rigtig mange elementer som er værd at overveje, inden du køber den første og bedste båndsav. Det gælder uanset om saven skal bruges i hjemmeværkstedet eller i det professionelle værksted. For finder du ikke den model der er beregnet til formålet, så kan du hurtigt blive skuffet over resultatet i den sidste ende. 

 

Udgivet i

Skift engangsbagepapir ud med et genanvendeligt

shortgirl shortbread Qx8xIXhyB5Q unsplash - Skift engangsbagepapir ud med et genanvendeligt

Er du den første at finde i køkkenet, så snart der skal bages småkager, varmes pommes frittes eller måske pizza? Det er ingen hemmelighed, at mange ofte bruger bagepapir, som derefter ryger i skraldespanden. Tænk i stedet bæredygtigt med genanvendelig bagepapir. 

Kan genbruges op til 2000 gange

Når du skal i gang med bageriet, er bagepapir ofte en nødvendighed, og når vi skal varme pommes frittes eller pizza til aftensmaden, bliver bagepapiret også brugt. Bagepapiret bliver hyppigt brugt, men efter brug smider de fleste det ud efter en enkelt gang. Der er ingen tvivl om, at det er et dårligt valg, for det påvirker selvfølgelig produktionen af bagepapir, som bare vokser yderligere. Et alternativ til engangsbagepapir er genanvendeligt bagepapir fra Concept Zero, som er et skandinavisk brand, der laver zero waste-alternativer til emballage, der er engangsprodukter. Faktisk kan bagearkene fra Concept Zero genbruges op til 2000 gange, hvilket betyder, at du slipper for at biddrage til ekstra produktion af engangsbagepapirerne. Du tager altså et bæredygtigt valg, når du køber genanvendeligt bagepapir. 

Ingen miljø- og sundhedsskadelige kemikalier

Måske undrer du dig over, at bagepapirerne fra Concept Zero kan bruges så mange gange, og det er der ikke noget at sige til. De er lavet af FSC certificeret papir, som har en vandfast, giftfri og non-stick beklædning. Derudover finder du ingen miljø- og sundhedsskadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Yderligere slipper du for at biddrage til plastikproduktionen, da der ikke er det mindste stykke plastik at finde i bagepapirerne. Efter brug skal de rengøres i hånden med varmt vand og sæbe, og så er de klar til brug igen – dét er smart!

Udgivet i

Nye strikkeopskrifter til dig der elsker at strikke

giulia bertelli 2OU30mdtseY unsplash - Nye strikkeopskrifter til dig der elsker at strikke

Mangler du inspiration og idéer til dit næste strikkeprojekt? Hvad enten du er nybegynder, øvet eller erfaren strikker, så har Englegarn et væld af opskrifter til dig. Køb strikkeopskrifter, der giver de flotteste resultater. 

Alverdens opskrifter

Er du nybegynder, øvet eller har du mange års erfaring i den populære strikkeverden? Uanset hvad så kan enhver bruge inspiration, gode råd og nye opskrifter i ny og næ, når det kommer til et nyt strikkeprojekt. Hos Englegarn finder du et væld af nye strikkeopskrifter, som hjælper dig på vej, når du skal strikke et babytæppe til dit barnebarn, en bluse til dig selv, en sweater til din mand eller et sjal til en veninde. Uanset hvad du har i sinde at strikke, så er der gode chancer for, at du finder en opskrift på det hos Englegarn, der er lige til at gå til. 

Enkle designs med unikke detaljer

Hos Englegarn finder du moderne strikkeopskrifter, som er i en enkel skandinavisk stil. Det vil sige, at de forskellige designs er tidløse, hvorfor du kan få glæde af dem i mange år, og så har de lækre detaljer og japansk inspirerede mønstre, der sætter et helt unikt præg på det strikkede. Når du besøger webshoppen, vil du hurtigt opdage, at de faktisk har alt det, du skal bruge til at strikke. Det betyder, at du kan finde alt fra garn, strikkepinde og strikkebøger til kurser, strikketeknikker og strikkeopskrifter. Du slipper dermed for at lede i flere butikker og webshops for at finde alt det, du skal bruge til dit næste strikkeprojekt – Englegarn gør det nemt for dig at strikke kvalitetsprojekter.

Udgivet i

Strik lækre produkter af bomuldsgarn i høj kvalitet

pexels surene palvie 2062061 - Strik lækre produkter af bomuldsgarn i høj kvalitet

Er du vild med at strikke, og vil du gerne strikke i et materiale som er nemt at strikke med og som også er et slidstærkt materiale, så er bomuldsgarn et godt valg. Hos Strikkes.dk kan du finde mange forskellige varianter af bomuldsgarn, for eksempel garn som er godt at bruge til børn, naturligt garn og garn som egner sig godt til, når du skal strikke trøjer eller tæpper til sommerbrug.

De findes i flere forskellige tykkelser, lige fra tyndt til tykt bomuldsgarn, som du kan vælge alt efter hvilket projekt du skal i gang med.

 

Bomuldsgarn kan bruges til mange forskellige ting, for eksempel:

 • Sommerbluser
 • Karklude
 • Sommerkjoler
 • Legetøj
 • Vaskeklude
 • Tasker
 • Dyr

Bomuldsgarn er et naturligt materiale, som føles behageligt på din krop uden at kradse. Det bliver heller ikke for varmt, og har du planer om at strikke til en lille baby, er bomuldsgarn derfor et godt valg.


Vælg bomuldsgarn hvis du er allergiker

Er du, eller den du strikker til, allergiker, så er det oplagt at vælge bomuldsgarn til de ting du har planer om at strikke. Bomuld lukker ikke kroppen inde på samme måde som andre syntetiske garner gør, og er derfor et behageligt materiale at bære direkte på kroppen.

Har du planer om at strikke et produkt som kan tåle høj varme, for eksempel en grydelap, vaskeklude eller et viskestykke, så har bomuldsgarn en fantastisk sugeevne, som på samme tid også sagtens kan tåle at blive vasket mange gange i maskinen.