Udgivet i

Hvilken tavle skal du vælge til din virksomhed?

pexels christina morillo 1181345 - Hvilken tavle skal du vælge til din virksomhed?

Der findes et hav af forskellige tavler, som du kan vælge mellem til din virksomhed. Derfor kan det være svært at beslutte, om du skal gå med den ene eller den anden tavle. 

Der findes fordele og ulemper ved alle de forskellige varianter, så i sidste ende handler det om, hvad du mener, der vil være bedst for virksomheden. Her kan du få et overblik over flere af de tavler, som du kan vælge mellem.

Vælg den perfekte tavle til virksomheden

Før du vælger at anskaffe en eller flere tavler, er det en fordel, at du nøje tænker over, hvad der vil være bedst til formålet. Det sørger for, at du køber en tavle, som både dig og dine medarbejdere bliver glade for i mange år frem i tiden.

  • Whiteboard – Whiteboardtavler er yderst praktiske og kan købes i en bred vifte af design. Desuden er det muligt at vælge whiteboards, der er lydabsorberende eller magnetiske.
  • Opslagstavler – Opslagstavler kan bruges i nærmest alle former for virksomheder takket være deres praktiske egenskaber. Desuden er de nyttige til et hav af formål. Du kan vælge mellem alt lige fra en kork opslagstavle til en opslagstavle i gummi, aluminium eller tekstil.
  • Kridttavler – Vi kender alle sammen de helt klassiske kridttavler, der bliver brugt i mange klasselokaler. Ønsker du også sådan en tavle i din virksomhed, skal du blot gå efter en kridttavle.
  • Glastavler – Er du på udkig efter en stilren tavle til din virksomhed, bør du kigge nærmere på en glastavle. Glastavler vil uden tvivl pynte og kan kombineres på mange forskellige måder.