Udgivet i

3 ting der får dig til at fremstå som en direktør

pexels snapwire 618613 - 3 ting der får dig til at fremstå som en direktør

I løbet af de sidste par år er små og mellemstore virksomheder skudt op rundt omkring i landet. Det betyder også, at antallet af folk der med rette kan kalde sig direktør er steget markant. Titlen har altså fået en anden tone, end den plejede. Noget seriøsitet er gået ud som luften på en utæt ballon.

 

Hvis du selv er direktør og gerne vil lægge distance til alle de moderne direktører, der driver forretning i klipklapper og badeshorts, bliver du nødt til at udstråle en anden form for ordentlighed. Og er der penge nok, kan du heldigvis købe dig til det.

 

Bilen

Bilen er vigtig. Det er den vi tager ud og repræsenterer virksomheden i, når vi skal møde kunder og forretningspartnere. Sørg derfor for at have en værdig bil. En stor, tysk og sort sedan er at foretrække, da alle ved, hvad det betyder at rulle op på parkeringspladsen i en Audi.

 

Men biler er dyre, og Audi er bestemt ingen undtagelse. Derfor børn man overveje erhvervsleasing, så virksomheden ikke skal punge stort ud på en enkelt dag. Heldigvis er Audi erhvervsleasing nemt at gå til.

 

Påklædning

Klæder skaber folk. Slidte ordsprog har det med at være sande, derfor er de blevet brugt så meget. Her er det vigtigt at fremstå i noget beklædning som alle kender værdien af. Derfor skal du sørge for et kvalitetsjakkesæt, der har været en tur til skrædderen. Derudover er et dyrt armbåndsur prikken over i’et.

 

Din krop

Det er vigtigt, at du plejer din krop. Det skaber troværdighed og giver dig et billede af disciplin. Sørg derfor for at holde dig i god form. Ingen gider gøre forretning med en småfed og bleg sofakartoffel, for, hvor slækker du så ellers på tingene?