Udgivet i

3 gode gaver til sommerbørn

pexels mikhail nilov 9207533 - 3 gode gaver til sommerbørn

Sommerbørn er de heldigste. Det er der, alt det fede udendørslegetøj udkommer. Ethvert barn bliver lykkelig af at pakke et vandgevær op. Men børn forbliver jo som bekendt ikke børn for altid. Måske har du en fødselsdag lige om hjørnet, hvor fødselaren er et lidt ældre sommerbarn, du altid har givet vandgeværer, men nu savner inspiration til den næste gave.

 

Disc golf

Hvis den kommende fødselar er glad for udendørsliv og sport, bør du kigge mod nye og populære, udendørs sportsgrene. Køb disc golf, hvis du vil åbne fødselarens øjne for en sjov sportsgren, der kombinerer den barnlige leg fra en frisbee, blandet med præcisionen som golf kræver.

 

For at komme i gang med disc golf, behøver man egentlig kun en oversigt over lokale disc golfbaner, og en god basisfrisbee. Hvis sporten bider fast, kan du år efter år, udvide fødselarens arsenal, med nye, specialdesignede frisbee’s.

 

Skateboard

Skateboardet har fået et blakket ry at tilhøre bøllerne på skaterbanen. Det er langt fra virkeligheden. At blive god til skateboard kræver, at man øver sig i timevis. Det er en aktivitet der hele tiden inviterer brugeren til at øve sig bare en time mere, for der er altid et fedt trick, man kan lære.

 

Køber du en persons første skateboard, bør du også købe en styrthjelm, da et skateboard med garanti vil byde på mange møder med asfalten.

 

Bolde

Bolde er en klassisk gave, da de findes i tusindvis af former. En god bold er en sikker gave til en rigtig sportsnørd, men det kan også være gaven der inspirerer fødselaren til samle en ny sport op. Hvis du ikke vil være kedelig, men i stedet ’den skøre onkel’, kan du købe bolde, man ikke ser mange af. Det kan være bolde som amerikanske fodbolde eller baseball-bolde