Udgivet i

Sådan får du fjernet træstubbe

unnamed - Sådan får du fjernet træstubbe

Har du fældet et træ eller flere i din have? Det efterlader som regel en træstub. Det kan naturligvis være meget pænt med en træstub i haven, hvor der står en potte med en plante. Men det er ikke altid tilfældet. 

Tit og ofte generer en træstub i haven eller i en indkørsel. I haven er den besværlig at komme rundt om, når du slår græs. I indkørslen er der fare for at køre ind i træstubben, fordi det er svært at se den. Men hvad gør du ved dette? Du skal se at komme i gang med at få fjernet træstubben hurtigst muligt. 

Forsøg selv at fjerne den

Har du mod på det, kan du forsøge selv at fjerne træstubben. Det er en tidskrævende og hård opgave, da du skal grave træstubben eller træstubbene fri ved hjælp af en skovl og håndkraft. Du vil derfor hurtigt finde ud af, at denne form for opgave ikke bliver løst i løbet af en time. Samtidigt vil du højst sandsynligt ende ud med en øm ryg og meget trætte arme. 

Få hjælp til at fjerne træstubben

Du kan også få hjælp til fjernelse af træstub. Det gør du ved at hyre et firma, der har de rette maskiner til sådan en opgave. Ved at få andre til at fjerne dine træstubbe kan du spare dig selv for en masse tid og kræfter. Et professionelt firma kan klare det på ingen tid, så din have eller indkørsel igen fremstår nydelig og pæn uden irriterende træstubbe.