Udgivet i

Gør campingferien bedre med praktisk tilbehør

steve halama   DMS6 yKzg unsplash - Gør campingferien bedre med praktisk tilbehør

Er det første gang, at du skal på campingferie, er det rart at være forberedt, så du får en optimal ferie. Foruden at du skal have styr på køkkengrej, tøj, toilettasken med videre, findes der faktisk tilbehør til campingvogne, der forsøder campinglivet. Det kan du læse mere om lige her.

Lækkert med en tagluge

Fiamma tagluger er gode at have, da de sørger for, at du får mere lys i din campingvogn, så det er rart at opholde sig indendørs.

Derudover er de formidable til udluftning, så der ikke hænger en tung luft i campingvognen hele dagen. Luften kan hurtig blive tung, når du har sovet eller, hvis det er en varm dag.

Få let adgang til campingvognen

Uanset om det er for at hjælpe dig selv eller på grund af mindre børn, er det en fordel, at du anskaffer dig trappetrin til din campingvogn. Der er typisk højt op og ned, når du skal ud og ind af din campingvogn, hvorfor trappetrin vil lette adgangen til vognen for alle.

Slip for skidt og snavs med en dørmåtte

En dørmåtte er ikke ligefrem den første ting, som nye campister tænker på at medbringe. Ikke desto mindre er en dørmåtte meget anvendelig, da det aldrig er til at forudsige vejret. Med en dørmåtte kan du slippe for at få en masse skidt og snavs ind i selve campingvognen.

Husk fluesmækkeren på turen

Endnu en pragtfuld ting, at have med på en campingferie, er en fluesmækker. Det kan nemlig sikre dig en god søvn, når fluerne er på spil.