Udgivet i

Gode grunde til at bruge Yammer i din virksomhed

pexels rfstudio 3810754 - Gode grunde til at bruge Yammer i din virksomhed

Her kigger vi på en række grunde til hvorfor, at du bør bruge Yammer i din virksomhed. Yammer er et program, der er inkluderet i Office 365.

Hvad er Yammer?

I dag er det vigtigt for virksomheder at være i kontakt med hinanden. Yammer kaldes for et socialt netværktøj, hvor det bliver nemmere at komme i kontakt med andre samt være tilgængelig for dine medarbejdere.

Det vil altså sige, at med Yammer kan dig og dine medarbejdere hurtigere komme i kontakt med andre både, når I skal diskutere forskellige idéer, vidensdele eller noget helt tredje.

Fordele ved Yammer

Der er en del forskellige fordele ved Yammer. Her kan du finde et udpluk af de fordele, din virksomhed kan opnå ved at gøre brug af denne platform.

Øger engagementet

Yammer gør det nemt at sende opdateringer, skabe interesse og øge engagementet i din virksomhed. Medarbejdere kan sende opdateringer, afstemninger, begivenheder og meddelelser til hinanden. Det kan i sidste ende også være med til at forbedre arbejdskulturen uanset virksomhedens størrelse.

Kan altid holde sig opdaterede

Dine medarbejdere får mulighed for altid at holde sig opdaterede uanset, hvor de er henne eller, hvad klokken er.

Samarbejdet forbedres

I og med at medarbejdere nemt og hurtigt kan komme i kontakt med hinanden, kan det forbedre samarbejdet markant. Det er meget enkelt at kommunikere via Yammer, hvorfor dine medarbejdere heller ikke skal bruge en masse tid på det. Desuden kan medarbejdere kommunikere med hinanden i mindre grupper.