Udgivet i

4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

Udvalgte billede 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV - 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

At vælge en fritidsaktivitet er mere end tidsfordriv, det definerer din personlighed og interesser i livet.

Ligeledes afspejles dine hobbies på dit CV, næste gang du leder efter et job, hvilket er grunden til, at du skal være mere forsigtig, når du vælger dine hobbies.

Ved de fleste jobsamtaler bliver der kigget efter karismatiske, proaktive og yderst effektive ansøgere. Afhængigt af dine hobbies kan du gøre et godt indtryk ved at sætte dem på dit CV.

Disse er gode hobbies at sætte på dit CV, hvis du ønsker at forøge din chancer for at få et job.

Udholdenheds-sport

Udvalgte billede 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV Udholdenheds sport 1024x492 - 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

Udholdenheds-sportsgrene som cykling, svømning og løb viser, hvor dedikeret, fokuseret og effektiv du kan være på arbejdspladsen. Udholdenhed viser samtidig, hvor god du er til at arbejde selvstændigt uden hjælp fra andre.

Rekrutterings-chefer kigger på udholdenhed som en af de største kvaliteter hos deres medarbejdere, og ved at dyrke disse sportsgrene kan du med sikkerhed udvikle udholdenhed på ingen tid.

Kunst

Udvalgte billede 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV Kunst 1024x492 - 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

Med hobbies som maling, skulptur, tegning og skrivning viser du rekrutterings-chefen, hvor kreativ, du er. Hvis du søger et job, som kræver kritisk sans og kreativitet, er kunst en fantastisk hobby at sætte på CV’et.

Kunst-hobbies relaterer sig også til koncentrationsevnen, hvilket er godt, hvis du søger et job, som indebærer eksempelvis data-management.

Frivilligt arbejde

Udvalgte billede 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV Frivilligt arbejde 1024x492 - 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

En af de bedste hobbies at sætte på CV’et er frivilligt arbejde og at hjælpe andre. Frivillighed er en fantastisk mulighed for at vise dit engagement i samfundet, og hvor generøs du er med din tid.

De fleste rekrutterings-chefer kigger på frivilligt arbejde som en af de bedste hobbies for en medarbejder.

Video Production

Udvalgte billede 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV Video Production 1024x492 - 4 Gode hobbies som er værd at sætte på dit CV

En hobby som relaterer sig til videoproduktion kan fx være en Youtube-kanal, hjemmelavede film og blogs. Video-hobbies er en god måde at udvikle tekniske færdigheder og organisationsevner på. hvilket er to vigtige elementer for en dygtig medarbejder.

Søger du et job i reklamebranchen, anbefaler vi kraftigt, at du sætter video-produktion på CV’et.

Hobbies er det, der definerer os, da det er de aktiviteter, vi vælger at bruge tid på. Disse hobbies giver os uden tvivl en masse fordele, som er nyttige, næste gang vi skal søge et job. Rekrutterings-chefer kigger efter hobbies, der afspejler dig positivt, og de hobbies, der er på denne liste, er perfekte eksempler på hobbies, der er værd at sætte på CV’et.