Udgivet i

Indret dit kontor optimalt fra starten

jumpstory download20200527 080730 - Indret dit kontor optimalt fra starten

Skal du i gang med at opstarte en virksomhed, eller skal du til at have et hjemmekontor? Så kan det være lidt af en opgave at gå i gang med indretningen. For hvordan sikrer du, at din arbejdsplads er optimal? Det gør du ved at investere i møbler og anden inventar, der forbedrer dine arbejdsbetingelser.

Valg af kontorstol

Det kan være svært på forhånd at vide, hvilken kontorstol der matcher dig og din arbejdsplads. Du skal formentlig sidde mange timer på kontorstolen. Derfor er det vigtigt, at du sidder godt og ergonomisk korrekt, så du undgå smerter diverse steder.

Der er et hav af muligheder, når det kommer til kontorstole. Der findes både de almindelige kontorstole med og uden armlæn, sadelstole, balancestole og en del andre typer kontorstole.

Du skal ligeledes være opmærksom på, at nogle kontorstole er designet til, at du kan sidde i dem i flere timer end andre.

Valg af bord og lampe

Langt de fleste, der arbejder på et kontor, foretrækker et hæve/sænkebord, da de derved har mulighed for at indstille bordet, når de henholdsvis sidder eller står op og arbejder. Det er en fordel at kunne skifte mellem de to positioner, så du skiftevis kan sidde og stå på de ekstra travle dage.

Belysningen ved en kontorarbejdsplads er også vigtig. En forkert belysning kan nemlig irritere dine øjne, give hovedpine samt smerter i nakke, skuldre og ryg, hvorfor dette også er en faktor, du skal overveje.