Udgivet i

Sådan vælger du den rigtige makulator

richard dykes SPuHHjbSso8 unsplash - Sådan vælger du den rigtige makulator

Står du ofte og tænker, hvor skal jeg gøre af alle de fortrolige papirer, som jeg ikke længere skal bruge? Så er en makulator helt klart svaret på dine bønner. Den er hurtig og effektiv til at skaffe fortrolige dokumenter af vejen, så du kan have god samvittighed.

Det kan en makulator gøre for dig

Mange tror fejlagtigt, at en makulator kun kan lave papir om til fine små ukendelige strimler. Det er naturligvis rigtigt, at den laver papirark om til strimler. Men vidste du, at mange makulatorer også snildt klarer at destruere kreditkort, CD’er eller DVD’er?
En makulator er altså en lille effektiv maskine, der kan bortskaffe alt fortroligt materiale på bedste vis. Det er smart, at din makulator kan klare andre ting end kun papir, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt der eventuelt ryger en hæfteklamme eller papirklips med.

Hvordan vælger jeg en makulator?

Det kan godt være, at du tænker, at en makulator er alt for stor og dyr til dit lille kontor. Sådan hænger det heldigvis ikke sammen. Der findes en makulator til kontorer i alle størrelser – både de små og de store.
Når du skal vælge en makulator, så kig på følgende:

  • Størrelse
  • Kapacitet
  • Pris
  • Udseende

Hvis du har et bestemt budget, så start med at kigge på, hvilke modeller, du kan få inden for budgettet. Kig derefter på makulatorens kapacitet, så du sikrer, at den matcher dit behov. Slut af med at kigge på størrelsen og udseendet, så du får en makulator, der passer til dit kontormiljø.