Udgivet i

Skal du have rammet et ganske særligt billede ind?

a1 ramme med 32mm aluprofil 31 - Skal du have rammet et ganske særligt billede ind?

Billeder siger mere end tusind ord. Og derfor er det vigtigt at få indrammet de bedste og mest betydningsfulde billeder på en smuk måde. Plakatrammen.dk hjælper dig med et stort udvalg af blandt andet store A1-rammer.

Noget af det, der gør, at vi husker, er billeder. De får os til at fortælle historier, de hjælper os til at huske specifikke situationer, og de varmer om hjertet, fordi de minder os om ganske særlige stunder, når det hele bliver lidt gråt og trist. Derfor er det også vigtigt at få indrammet de billeder, vi værtsætter allermest. For billeder giver større glæde, når de står eller hænger fremme.

Uanset om billedet eller billederne skal hænge i stuen, i køkkenet, på teenage-værelset eller et helt fjerde sted, så kan du finde et stort udvalg af blandt andet store A1-rammer hos plakatrammen.dk. De har fine, enkle aluprofiler, der ikke stjæler fokus fra rammens indhold. De har en frontplade af polyethylen, der både er ridsefri og har anti-refleks, hvilket sørger for at modvirke genskin og derved giver et smukt kig til din plakat. Derudover har A1-rammerne også UV-beskyttelse i frontpladen, så du ikke behøver at bekymre dig om triste, falmede farver.

Alle A1-rammer er tilmed forsynet med det velkendte kliksystem, som også kaldes snaprammer. Det betyder, at du kan skifte rammens indhold uden at tage rammen ned fra væggen. Så hvis du er en af dem, der ofte skifter billeder eller plakater ud, så er det en utrolig smart løsning. Du klikker ganske enkelt bare rammens profiler op fra fronten, så du kan tage hele frontpladen ud for derved at placere plakaten i rammen. Find din A1 ramme her.