Udgivet i

Tag på efterskole med hestelinje

kirsten lachance d3p7NVgzGP4 unsplash - Tag på efterskole med hestelinje

Er du vild med heste? Og kunne du godt tænke dig at udvikle din ridning? Så er ridelinjen på Ladelund Efterskole helt sikkert noget for dig.

Uanset om du er nybegynder eller en rutineret rytter, om du har egen hest eller ej, så kan du nu komme på rideefterskole med heste. Ladelund efterskole har en ridelinje for dig, der ikke kan få nok af heste. Efterskolen hjælper med at udvikle dig som rytter, og du vil få kvalificeret undervisning i dressur og spring. Udover ridningen vil du også blive præsenteret for en masse sjove oplevelser med hestene.

På skolen lærer du om heste og ridning i teori og praksis, og du får mulighed for at komme ud i naturen på hesteryg. Har du ikke din egen hest, stiller rideklubben heste til rådighed for linjens elever.

Linjedage med fokus på ridning

To gange om året bliver der tilrettelagt 2-3 linjedage, hvor der hele dagen vil være ridning og heste på skemaet. Her kommer der særligt ridning, hest og rytter på skemaet. Du få her en masse gode oplevelser, der hører hjemme i hesteverdenen.

Kan du ikke få nok af heste, så skal du tage din interesse med et år på efterskole. På Ladelund efterskole oplever du en skole, hvor der er dygtige og kompetente lærere, som er klar til at udvikle dine basale færdigheder indenfor grundridning og daglige rutiner, som der er ved at holde hest.

Derudover indgår der naturligvis også boglige fag i hverdagen og udvikler eleverne fagligt, så de er klar til at komme videre til STK, EUX, HHX eller noget helt fjerde efter et endt efterskoleophold.