Udgivet i

Tips til at pynte væggene i dit hjem

derick mckinney oARTWhz1ACc unsplash - Tips til at pynte væggene i dit hjem

Hvis du ønsker at sætte et personligt præg i et rum, bør du overveje at hænge ting op på væggene. Du kan hænge mange forskellige ting op på dine vægge alt efter, hvad der passer til din personlige stil.

Du kan vælge noget helt klassisk, eller du kan være mere kreativ. Det er helt op til dig. At dekorere dine vægge med forskellige vægdekorationer kan gøre en masse godt for et rum. For at finde ud af hvad du skal hænge op, er det en fordel, at du kender til forskellige muligheder.

Tallerkener

Tallerkener bruges ikke kun til at putte mad på. De kan også sagtens bruges som en vægdekoration. Hvis du har mange flotte tallerkener, kan det sagtens se rigtig pænt ud. Derudover er det en sjov og kunstnerisk måde at vise dine tallerkener frem på.

Spejle

Det siges, at spejle er med til at gøre et rum større. Så hvorfor ikke lave en væg af spejle? Du kan vælge spejle med forskellige former, men i samme størrelse og design. Det gør vægdekorationen mere harmonisk og ensartet. Ydermere kan du finde spejle med samme form i forskellige størrelser. 

Rammer

Rammer er en vaskeægte klassiker, når det kommer til vægdekorationer. Her kan du finde alle dine favoritbilleder eller plakater, putte dem i rammer og hænge dem op på væggen. Dette vil forandre en kedelig og hvid væg på ingen tid.

Planter

Planter er gode for dig og dit hjem. I og med at der findes så mange spændende planter i forskellige former, farver og størrelser, kan du lave en rigtig interessant væg med planter.