Udgivet i

Er du vild med eventyr? Så tag på en efterskole fyldt med aktiviteter

holly mandarich UVyOfX3v0Ls unsplash - Er du vild med eventyr? Så tag på en efterskole fyldt med aktiviteter

Vil du gerne på efterskole, men er du ikke helt sikker på, hvad for en du skal vælge? Der findes et hav af efterskoler i Danmark, og det kan være svært at vælge den rigtige for dig. At tage på efterskole er en kæmpe oplevelse, og det er derfor vigtigt, at du finder en efterskole, der imødekommer dine ønsker og behov.

Er du interesseret i masser af aktiviteter, er du vild med at være udenfor, og elsker du friluftslivet, så skal du tage et kig på efterskolen True North.

Tag et kig på adventure-linjen hos True North
Rigtig mange unge mennesker vælger i dag at tage på efterskole i stedet for at gå i 8. og 9. klasse på en almindelig folkeskole eller privatskole.

Da udvalget af efterskoler er så mangfoldigt, er der noget for enhver smag. Det er ligegyldigt, om du er vild med at lave mad, dyrke sport eller lignende – der vil helt bestemt være en efterskole netop for dig og dine ønsker.

Hos True North efterskole tilbyder de en række linjefag, hvor du kan vælge det linjefag, der passer bedst til dig. Elsker du at være udenfor og give dig i kast med en masse aktiviteter udendørs lige meget, om det regner, blæser eller er solskinsvejr, kan det være, at efterskolens adventure-linje er et godt valg for dig. Er du på udkig efter en adventure efterskole? Så læs mere om True North for at se, om det er den rette efterskole og linje for dig.