Udgivet i

Kvalitetsgarn til dit næste strikkeprojekt

les triconautes 2fd63M6qB98 unsplash - Kvalitetsgarn til dit næste strikkeprojekt

Er du på udkig efter nye strikkeopskrifter, så du kan glæde familien med lunt og lækkert hjemmestrik, eller selv have glæde af det? Find garn fra PetiteKnit her, hvor du selv vælger opskrift og garn i et kit.

Høj kvalitet og minimalistisk stil

Uldfisken er en garnforretning, der ligger i Randers. Glæden og passionen for godt håndarbejde skinner igennem hos ejeren, der har stor erfaring indenfor strik, design og kunsthåndværk. Når der skal vælges garn, bliver de udvalg nøje. Det gælder både, når der skal udvælges farver og materialer, hvor der bliver lagt stor vægt på, at kvaliteten skal være helt i top. Det gælder også for PetiteKnit, der med sin enkle og minimalistiske stil har opnået stor popularitet blandt alle aldre. PetiteKnit tilbyder et væld af opskrifter, og så er de kendt for deres store udvalg af kits, der både indeholder strikkeopskrift og garn, så du er helt sikker på at få det helt rigtige garn til din valgte opskrift.

Alle regnbuens farver

PetiteKnit udvikler strikkeopskrifter til baby, børn og voksne, så hele familien kan blive klædt lunt og lækkert på. Der er mulighed for at finde opskrifter på alt lige fra små babydragter og nissehuer til sommerbluser, cardigans og toppe. Når du har fundet en opskrift, skal du vælge garn, hvor du både kan få neutrale farver som hvid, sand, lyseblå eller grå, og så kan du få de mere farverige såsom gulgrøn, majsgul, hindbær eller rød. Garnet fås også i forskellige materialer, blandt andet merinould, der holder dig varm på de kolde dage. Uanset hvilken du vælger, får du garn, der kan glæde hele familien.