Udgivet i

Mangler du inventar til en bagerbutik?

691 - Mangler du inventar til en bagerbutik?

Noget af det vigtigste, når det kommer til butikker, er indretning og inventar. Hvis du mangler det perfekte inventar til din bagerbutik, så er Inventa klar til at hjælpe dig.

En af Danmarks førende producenter af inventar hedder Inventa. Når det kommer til indretning og design af inventar til alle typer brancher, er de din bedste ven. De har næsten 70 års erfaring og har en stab af medarbejdere, der leverer et solidt håndværk og nogle stærke designs, der opfylder alle dine behov og ønsker. De kan hjælpe dig med alt fra planlægning til design, indretning og den praktiske produktion af bagerinventar. De har fabrik og hovedkontor i Spøttrup i Salling.

Når du vælger Inventa, får du en løsning, der er nøje gennemarbejdet. Lige fra den første idé til det færdige resultat, og uanset om du ønsker en individuel løsning eller en totalløsning, hvor de tager sig af det hele. Du får en løsning, der er nøje gennemarbejdet fra den første spæde idé til det færdige resultat. Og så er Inventa nogle, du kan stole på. Deres motto er nemlig ’Et ord er et ord’.

Og de har da også nogle fornemme projekter på CV’et. De har blandt andet designet og specialbygget en ny disk og vinduesvitrine til det prestigefyldte konditori La Glace i København. Et gammelt konditori, der går tilbage til 1870 og således er en traditionsrig og kvalitetsbevidst virksomhed, kendt af mange i hele Danmark. De diske, Inventa har leveret, følger den gamle disks forløb og er nu med to kølede sektioner, en ukølet og en frostsektion under bordpladen. For både disk og vitrine gælder det, at det er af høj kvalitet og gode materialer, såsom mahogni, messing og marmor.