Udgivet i

Pyjamasheltene Amanda, Jens og Oscar hitter hos de små

ben white lVCHfXn3VME unsplash - Pyjamasheltene Amanda, Jens og Oscar hitter hos de små

De fleste børn kender til de små pyjamashelte Amanda, Jens og Oscar. Særligt de mindste børn har taget pyjamas heltene til sig, og elsker derfor at følge superheltenes evige kamp imod det onde. Har du små børn i familien, som også elsker de små superhelte, så skal du læse med her.

Børn er vores alles små superhelte. Deres nysgerrighed, deres barnlige fantasi og deres umådelige appetit på livet, kræver både en god portion mod og en god viljestyrke. Men børn har også brug for at drømme, og de har brug for at udvikle deres sociale kompetencer, deres kreativitet og ikke mindst deres fantasi. Med superheltene Amanda, Jens og Oscar som kan forvandle sig til de små superhelte Ugline, Gekko og Kattedreng, bliver alle drømme, fantasi og kreativitet til virkelighed. Gennem kreativ leg, tager de små superhelte Amanda, Jens og Oscar, de mindste børn med ind i en verden af kreativ leg, mod og en god levende fantasi.

Superhelte for livet

Den populære superheltetegnefilm består af de tre gode venner Amanda, Jens og Oscar, som lever et ganske almindeligt liv, præcis ligesom alle andre 6-årige. Men om natten bliver de tre venner forvandlet til de små superhelte Ugline, Gekko og Kattedreng, som sammen kæmper imod de onde kræfter.

Hos Legeland.dk kan du finde et stort udvalg af produkter med de skønne små helte Ugline, Gekko og Kattedreng. Blandt andet legetøj i form af biler, bamser, amuletter og meget mere. Legeland.dk er en e-mærket netbutik, som sikrer dig en sikker handel.