Udgivet i

Undgå vandmodstand med en badehætte

chuttersnap G8OyN tOIwY unsplash - Undgå vandmodstand med en badehætte

Vil du gerne ligge i front til svømmekonkurrencerne, er det vigtigt at være iklædt tøj, der sørger for, at du har mindst mulig modstand i vandet. Derfor er en badehætte et must, og du kan finde et stort udvalg hos Svømmespecialisten.

Til børn og voksne

Uanset om du er mand eller kvinde, har langt eller kort hår, er det en god idé at anvende en badehætte, hvis du ønsker at komme hurtigt frem i svømmebassinet. Det gælder både, hvis du vil være førende i konkurrencer, men også hvis børnene er vilde med at svømme op kap i poolen eller ved stranden, når I er på sommerferie. Udvalget af badehætte hos Svømmespecialisten består nemlig både af udstyr til børn og voksne, så alle har mulighed for at få de bedste forudsætninger for at ligge i front i bassinet.

Fokusér på din svømning

Hos Svømmespecialisten finder du det største udvalg af svømmeudstyr både til udendørs brug og til svømmehallen. Mere end 30 års erfaring har resulteret i en troværdig service og rådgivning, så du kan være sikker på at få det helt rigtige udstyr, som passer til dine ønsker og behov. Blandt udvalget kan du finde forskellige designs, kvaliteter og materialer. Du finder både latex og silicone, og til dig der er havsvømmer, hvor hovedet gerne skal holdes lidt varmt, er der neoprenhætte, der sidder rundt om hagen, så du er sikker på, den ikke falder af i eventuelle bølger. Er du en del af en svømmeklub, kan hele dit hold få klubtryk på hætterne, så I er helt klar til konkurrencerne. Uanset hvilken der passer til dig, kan du være sikker på, at kvaliteten er høj, så du kan fokusere på din svømning.