Udgivet i

Valg af akvarieplanter

delbert pagayona 46v8clmNjY8 unsplash - Valg af akvarieplanter

Har du planer om, at du skal ud og have et akvarie, så er det vigtigt at vælge de rigtige akvarieplanter. De giver både liv til akvariet og tryghed til fiskene.

Er det første gang, du skal ud og have et akvarie, så kan det godt være svært at vælge de rigtige akvarieplanter. Du kan her blive klogere på, hvilke planter du med fordel kan vælge og hvad mulighederne er.

Vælg de rigtige planter til dit akvarie

Når du skal ud og have dit første akvarie, så er der også en masse tilbehør, som du skal ud og have for at sikre dine fisk de mest optimale livsbetingelser. En af de vigtigste ting er flotte og brugbare akvarieplanter, der sammen med fiskene kan fylde akvariet ud.

Akvarieplanter er samtidig vigtige, fordi de giver fiskene mulighed for at kunne gemme sig og søge ly i beholderen, så de oplever det som om, at de lever i havet.

Levende akvarieplanter

Almindelige levende akvarieplanter er det, som langt de fleste vælger. Men denne løsning kræver også mere af dig, som skal passe dem. Når du køber levende planter, skal de nemlig passes og plejes, så de ikke dør – fuldstændig ligesom almindelige stueplanter som du er vant til. Levende planter kan derfor være lidt overvældende, hvis det er første gang, du skal have et akvarie. Særligt når du også skal have styr på, at fiskene også har det godt.

Hos Co2 Shoppen finder du et stort udvalg af akvarieplanter og andet udstyr til akvariet. Her kan du med sikkerhed finde akvarieplanter, som både du og dine fisk vil synes om. Uanset om du er nybegynder eller erfaren akvariepasser, så finder du her mange forskellige planter, som også har forskellige pasningskrav.